Arkadaşlar dün işlemci için soğutucu aldım fakat işlemcimin bir tane pini kırıldı. Bilgisayar çalışıyor fakat işlemciye çok yükleniyor. Bi zararı olurmu? Düzeltme şansımız mümkün mü? Yardımlarınızı bekliyorum .
İşlemci Pin Kırılması
O işlemcinin çalışması bile mucuzi her an yanabilir.
tek sorunu ısınıyo olması oda sogutucu aldım sogutmuyo olabilir. 35-40 arasında tarayıcı açıkken filan.
İdare eder 35-40 derece benim işlemcim hava sıcak olduğu için 41 derece
anlam veremediğim olay şu pin gitti fakat çalışıyor dünden beri sorun olsa olurdu sanırım öyle değil mi? Varsa almam gereken bi önlem yardımcı olabilirmisiniz?
Hala sorun teşkil etmekte yorumlarınızı bekliyorum.
Artık olan olmuş götürür götürdüğü yere kadar.
Benim arkadaşta yapmıştı aynısını ama pinleri bıçakla ben düzeltmiştim kırılmamıştı.
onu bende bilmiyorum ama dediğim gibi bir pin eksik halen çalışıyor şaşırtıcı ama hiç bi sorun yok eskisinden iyi oldu :D :D
İyi o zaman senin kasa yandığı zaman pc toplarız sana burda .
Soket am2 ilemciydi pinler kırılmamıştı hafif yamulmuştu sadece.
Pentium dual core e6600 de iğneli soket yok allahtan
Zaten ben çıkartmadım. Benim akıllı arkadaşım işlemci fanının kilidini acmadan çekince mahvetmiş
Herkesin işi gücü kazıklamak milleti.İntel hala 4 kollu işlemci fanından vazgeçmedi örneğin.
kırılan pin topraklama pinlerinden biriyse sorun çıkarmaz hala çalıştığına göre dediğim pinlerden biri kırılmıştır. ayrıca işlemci pini kırıldığına göre(pinler işlemcideyse) işlemcin eski. suyu çıkana kadar kullan sonra yeni nesil işlemcilere geç bence