Merhabalar,
Sizlere bir sorunumdan bahsedeceğim. İki-üç gün önce bilgisayarımı temizlemek amaçlı kasayı açtım. Temizliğimi güzelce yaptım fanları sildim thermaltake bakır soğutucumu fanıyla beraber temizledim termal macun sürdüm incecik, taktım parçaları yerine kapattım kasayı.<
Bilgisayarı açtım açılışta bir gariplik vardı, acayip bir yavaşlık söz konusuydu allah allah dedim, Bir iş var bu işte..
Neyse windows açıldı ama sorun hala devam ediyordu Pentium D 2.8 işlemcim PIII gibi çalışıyordu ve kasılma inanılmazdı.. işlemciden olabileceğini düşündüm ve speedfan ı indirdim.
kurdum ve programı açtım. Şok oldum Cpu sıcaklığı 95 dereceydi. Hemen kapattım geri açtım kasayı. Acaba dedim soğutucunun ayaklarını mı tam oturtamadım :S Ama yok kasanın içinde her şey normaldi.
Gün içinde danıştığım kişiler işlemcinin yavaş yavaş ömrünü doldurduğunu falan söylediler ama pek inanmadım. Çünkü işlemci yıllarca dayanabilecek bir donanımdır. 3 senede ömrü bitmez diye düşündüm. Ne yapacağımı bilmiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkür ederim şimdiden.