Evet İşlemcim İntel Pentium Dual Core 3.4 GhZ olmasına rağmen Everest Ultimate Edition la baktığımda Cpu Saatinin 2.6 olduğunu farkettim.Bu da daha az perfomans almama neden oluyor.3.4 İşlemci ile skype+oyun oynayamıyorum.Ekran Kartık güncel.İşlemci ısım ise oyunda 60 larda.Yani hiçbir sıkıntı yok.Bunu nasıl gerçek hızına kavuşturabilirim. ?
İşlemci standartının altında çalışıyor
işlemcinizin 3.4 olduguna eminmisiniz ? bilgisayarıma sağ tıklayıp bakınız kaç ghz ? işlemcnizin aile numarası nedir ? birde benim işlemcimde şuan 1.5 ghzde stand by denilen konumda çalısıyor işlemcinizinde boştaki hızı 2.6 olabilir eğer bir sorun varsada sizi yönlendiririz oc konusunda
3.4 ghz olması işlemcinin hiç bir anlamı yok isterse 40 ghz olsun yine anlamı yok pentium D dual core ile fazla birşey bekleme xp ortamında bile eh işte şeklinde performansa sahip kaldı ki artı intel serisinde e2100 bile eh işte idare eder performans sunabiliyor güncel yazılımlarda.
3.42 de çalışmasını istiyorum
3.42 de çalışmasınıbu görsellik takıntısıda ne ayakmış be sırf bunun için galiba amd firmasıda 4.0 ghz altında işlemci üretmez oldu sanırım. bende sürekli olarak mili saniye cinsinden herşeyin bilgisayarımda çalışmasını istiyorum ama olmuyor.
sen en iyisi hiç yeni makina alma direk seni tımarhaneye kapamak zorunda kalacaklar 800 mhzde çalışır halini görünce 3.3 ghz lik işlemcinin.
Yav şunu anlamıyorum.3.42 lik işlemci neden 2.6 da çalışıyor.Fakat bu boştayken.