Arkadaşlar Benim İntel Core 2 Duo E4700 bir işlemcim ve Nvidia GeForce 7200 SE/7300 GS Ekran Kartım var.
İşlemcinin sıcaklığı:68-73 derece arası (internette gezerken video falan izlemezken normal forum sitesindeyken)
Ekran Kartının Sıcaklığı:70-73 derece arası.(Yine aynı chip.com.tr de gezerken başka bi işlem yapmıyorum)
Bu sıcaklıklar normal mi..Normal değilse normal sıcaklıklar kaç olmalı işlemcimin ve ekran kartımın markası GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULARAK..
Teşekkürler..
İşlemci ve Ekran Kartı Sıcaklığı..!
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
74 mesaj
Her halükarda normal değil... Fan temizliğini güzelce yapmanı ve işlemci üzerinde ki termalş macununu yenilemeni öneririm... Ayrıca kasa içerisi hava sirkülasyonunu da bir kontrol et...
(masaüstü pc olduğunu farzediyorum ; laptoplarda da aynı şey geçerli gerçi :D )
OP Üye
74 mesaj
Evet masaüstü pc Fanlar tertemiz daha yeni temizledim.. Bu ısı bir türlü düşmüyor..
OP Üye
74 mesaj
Tamam saolun bu arada oyunlarda anakart 92 derece ekran kartı 80 derece işlemci 90 derece oluyor.Yanma ihtimali varmı ?
OP Üye
74 mesaj
Arkadaşlar havalar sıcak olduğunda aksanın panelini açık bıraktım sıcaklıklar az da olsa düştü.. Şuan sadece Ekran kartı 73 derece ve Tek çekirdek 73 derece
Yıllanmış Üye
248 mesaj
kasan hava alabilecek yerdemi bide fanların hızıda önemli işlemcinin termel macunun yenilesen işine yarayabilir