mrb arqadasLar biLqisayarımda bi sorun war onu sormaK isTiorm.Cpu Fanım quLLanıLmıcaK haLe qeLdiqi icin deisTirdim.yeni Fanı taqTım.Fan coK ses cıqarTıo coK hısLı dönüo.biosTan cpu sıcaqLıqına baqTım en son 95 dereceye cıqdı we 93-95 derece arasında durdu.sorunun noLduqunu cösemedim.sizce sorun ne oLabiLir.cpu'nun ısısı qac derece oLmaLı.we son bi soru daHa inTeLin yeni cıKardıqı ceLeron D 3.6qHz mı daa ii yoKsa bndeKi p4 2.80qHz mı daa ii.hersey icin simdiden tsqLer..
isLemci we Fan sorunu aciL+önemLi
Sorun fan hızında değil sanırım işlemcinin aşırı ısınmasından kaynaklanıyor. Aşırı ısıdan dolayı sistem fanların daha hızlı dönmesini sağlıyor. Muhtemelen yeni ya fan montajında hata yaptınız yada termal macun kullanmadınız. Fanı söküp yeniden montajlayın.CPU ısısının standart kullanımda 60 dereceyi geçmemesi gerekir
Fan soğutamıyordur belki :) Büyük fan alırsan daha iyi olur hem devir sayısı azalacağından daha az ses duyarsın.
khramnSorun fan hızında değil sanırım işlemcinin aşırı ısınmasından kaynaklanıyor. Aşırı ısıdan dolayı sistem fanların daha hızlı dönmesini sağlıyor. Muhtemelen yeni ya fan montajında hata yaptınız yada termal macun kullanmadınız. Fanı söküp yeniden montajlayın.CPU ısısının standart kullanımda 60 dereceyi geçmemesiarkadaşa katılıyorumm bidee ben pc yi alalı 3 yıl omuştu celeron1.6 vardı bende ısı normaldi 35-40 derece falan pc bigün aniden kapandı anakart yaktımm yeni anakart işlemci aldım p4 3000 sonra montaj yaparen işlemcinin üstünde etket varmış nu sökmeyi unutmuşuzz pc biraz yorulunca kapanıyo ne olabilir derken işlemciyi söktüm ki etketi gördüm güzelce kazıdımm tam 30 derece fark etti ..... önerim işlemciyi anlıyosan kontrol ett fnı degiş ve düzenli olarak temizle
buyuk ihtimalla fanı tam oturtamadın bu olabilir yada termal macunu tam temizlemeden yerıne taktın
Boo_RocKmrb arqadasLar biLqisayarımda bi sorun war onu sormaK isTiorm.Cpu Fanım quLLanıLmıcaK haLe qeLdiqi icin deisTirdim.yeni Fanı taqTım.Fan coK ses cıqarTıo coK hısLı dönüo.biosTan cpu sıcaqLıqına baqTım en son 95 dereceye cıqdı we 93-95 derece arasında durdu.sorunun noLduqunu cösemedim.sizce sorun ne oLabiLir.cpu'nun ısısı qac derece oLmaLı.we son bi soru daHa inTeLin yeni cıKardıqı ceLeron D 3.6qHz mı daa ii yoKsa bndeKi p4 2.80qHz mı daa ii.hersey icin simdiden tsqLer..PROTESTO!!! Türkçe yazmayı öğrendiğin zaman cevap vereceğim arkadaşım. Birazcık Türkiye'de yaşayıp, Türk olmanın verdiği gurura sahip olun.
PROTESTO!!! Türkçe yazmayı öğrendiğin zaman cevap vereceğim arkadaşım. Birazcık Türkiye'de yaşayıp, Türk olmanın verdiği gurura sahip olun.
arkadaşım türkçe öğrende gel
mrb arqadasLar biLqisayarımda bi sorun war onu sormaK isTiorm.Cpu Fanım quLLanıLmıcaK haLe qeLdiqi icin deisTirdim.yeni Fanı taqTım.Fan coK ses cıqarTıo coK hısLı dönüo.biosTan cpu sıcaqLıqına baqTım en son 95 dereceye cıqdı we 93-95 derece arasında durdu.sorunun noLduqunu cösemedim.sizce sorun ne oLabiLir.cpu'nun ısısı qac derece oLmaLı.we son bi soru daHa inTeLin yeni cıKardıqı ceLeron D 3.6qHz mı daa ii yoKsa bndeKi p4 2.80qHz mı daa ii.hersey icin simdiden tsqLer..