hp pavilion dv5000 daha doğrusu dv5123 laptopum var bu cıhaza ıslemcı takmak ıstıyorum suan ustunde tek cekırdeklı ıslemcı var core 2 duo 2 2,5 ghz 2 3 mb onbelleklı bı ıslemcı tavsıye edermısınız ?
işlemci yükseltmek istiyorum yardım edermisiniz ?
laptopta işlemci değişmez bildiğim kadarıyla
bunun anakartında degısıyor ancak anakart hakkında bılgı bulamadıgım ıcın kendım bırsey yapamadım
bunun anakartında degısıyor ancak anakart hakkında bılgı bulamadıgım ıcın kendım bırsey yapamadıelimdeki cihazın anakartı değişemez çünkü diz üstü sistemlerin hepsinin kendine özgü dizayn ve yapısı vardır. dual core olayına gelince çok zor bir durum ama seninki tavuğun aç kaldığında kendini buğday ambarında sanması gibi bir şey intelin en eski çipsetine sahip hiç bir değişiklik yapılmaz o sistemde.
usta git bi arastır :d degısmez sfalan kım soyledıyse sana bunları ıyı kandırmıs :Delimdeki cihazın anakartı değişemez çünkü diz üstü sistemlerin hepsinin kendine özgü dizayn ve yapısı vardır. dual core olayına gelince çok zor bir durum ama seninki tavuğun aç kaldığında kendini buğday ambarında sanması gibi bir şey intelin en eski çipsetine sahip hiç bir değişiklik yapılmaz o sistemde.