Herkese selam penim masaüstü pilgisayarım var.pilgisayarım kirden dolayı hızlılığını yitirdi.işlemciden cıkan yağımsı tapakayı sildim ama işlemci yuvasındaki pazı hücremsi teller zedelendi ama sorun olurmu.ikincisi kasayı temizledikten sonra pigisayarı çalıştırdım ama pilgisayar normalde çalışıyor ama ekran görüntüsü gelmiyor.pazı usp soketleri çalışmıyor. nerden kaynaklanapilir acapa
acil cevap yazın.....
Teşekkürler..
işlemci yuvası zedelenmesi acil yardımmmm...
sorun mekanik bir sorun olduğu için yardım edebilmemiz için pilgisayrı :) görmeden birşey söylemek zor.
önerim:sorunu net bi şekilde anlayacağımız birkaç resim koy bizde buradan sana yardımcı olalım.
2.önerim:bilgisayrdan anlayan bir tamirciye veya kişiye göster.
eğer pinlerden birini kırdıysan işlemcini değiştirmek zorunda kalalırsın.
not: B harfin basıyormuş:)
Son Düzenleme: ali140 ~ 18 Ocak 2010 16:14
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,907 mesaj
eger elin yatkınsa kopan pinler yerine aynı ebatta ve kalınlıkta bakır tel kullanabilirsin fakat bu durum gercek manada el becerisi isteyen bir şey aynı yere lehimlemek lazım.evet arkadaşa katılıyorum yada al eline bi kutu iğne ortadan kır tak oralara bndede 775pinli anakart vardı içerde bazı teller yamulmuştu kırdım attm anakartı aynı şeklde sadece kasa çalışıyodu monitöre qörüntü qelmiyodu sonradan geldi aklıma oralara iğne takmak :( :D:D ama çok geç :D