mtnky sormuş:
cpu nun, gözle görülür hiç bir program çalışmadan neden %100 de çalıştığını inceledim;
Görev yöneticisi < performans < kaynak izleyici ye baktığımda, "Fahcore_78.exe" adında aynı 2 satır olduğunu ve bunların birinin işlemciyi %48 diğerinin %49 meşgul ettiğini gözlemledim.
Bunları sağ click le "işlemi sonlandır" yaptım. İşlem sonlanıyor fakat tekrar geri başlıyor. Denetim masasından program ekle kaldır a hiç bir şey kurmadığı için kaldıramıyorum.
internet de bu "fahcore_78.exe" nin genetik araştırmalarla ilgili bir program olduğunu ve tüm dünyadaki bilgisayarların işlemcisini kullandığını yarım yamalak ingilizcemle okudum.
Bu faydalı bir program olabilir ama bunun benim haberim olmadan bilgisayarıma kurulması büyük terbiyesizlik.
Bu söylediklerim konusunda bilgisi olan arkadaşların söylediklerimi eğer doğruysa teyit etmesini ve bu programı nasıl kaldırabileceğimi söylemesini rica ediyorum
Size sormak istediğim, benim haberim olmadan kurulan bu "fahcore_78.exe" yi nasıl kaldırabilirim??
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
win 7 64 bit
core2 duo 3 ghz
4 gb ram
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0)