elimde bir işlemci var ve kullanmıyorum bu işlemciyle neler yapabilirim lütfen düzgün bi cevap verebilirmisiniz işlemci=İntel Pentium 4 2GHz
İşlemci
Hiçbirşey yapmazsın 4 tane var 2 sini parçaladım 2 si nerde bilmiyom belkide çöpe attık.celeron 1100 1200 p4 2.8 p4 3.0 ve p4 3.0 ht elimde mevcuttu müzelik.
Çok güzel süs eşyası olurlar. :D Onun bir köşeşinden ısıttığın bir demir patçasıyla güzelce erit ve düzelt sonra anahtarlığına tak. ;D
Aslında hem yapabilirsin, hem yapamazsın.. Bu biraz da sana bağlı.
NE yapamazsın: güncel oyunlar yada yazılımlar çalıştıramazsın. Performans arayamazsın
Ne yapabilirsin: Bilgisayar ile haşır neşir isen, bunu linux kurabilir, firewall yapabilr, linux tabanlı farklı uygulamalarda kullanabilirsin
Bu ve bu tarz işlemlerde kullanabilirsin. Yada hiç mi işine yaramıyor, satabilirsin.
bu dediklerini nasıl yapabilirim bana bi anlatabilirmisin lütfen veya torrent kasası nasıl yapabilirim
Torrent kasası dedikleri sadece indirme yaptığın. Haftada bir açıp baktığın ve inen dosyaları kontrol ettiğin kasa işte. Fazla özelliğe ihtiyacın yok 1-2gb ram 500gb hdd ve o elündekü işlemci işini görür. Diğer arkadaşın dediği linux işletim sistemidir. Az sistem kullanır ve onu kurarakta normal bilgisayar kullanır gibi onuda kullanabilirsin demek istiyor. :)
linux işletim sistemini biliyorum ve onu yüklemem için bide anakart lazım ama bende sadece cd-rom işlemci ve disket sürücüsü var bi şey daha var ama adını bilmiyorum bunlarla torrent kasası yapabiliyomuyum yoksa anakarta ihtiyacım varmı
linux işletim sistemini biliyorum ve onu yüklemem için bide anakart lazım ama bende sadece cd-rom işlemci ve disket sürücüsü var bi şey daha var ama adını bilmiyorum bunlarla torrent kasası yapabiliyomuyum yoksa anakarta ihtiyacım varmıEvet kesinlikle anakart gerek işlemciyi takacağın yer orası.