Merhaba arkadaslar benim bir haftadır süre gelen bir problemim war.
vista home premium işletim sistemi kullanıyorum 1 hafta öncesine kadar lisanslı nod32 antivirüsüm wardı 2gb ram core 2 duo e4500 2.20 işlemcim war neyse problemim ise bi kenar çubugunda ram ve işlemci göstergelerini takip ediyorum eskiden normaldeyken %5 lerde 4 lerde seyrederdi şimdi ise ufak bi işlemimde %20 lere fırlıyor kaspersky nod32 ile tarattım sistem geri attım düzelmedi acaba sorunum nedir ?
İşlemcide oluşan gariplik
bence normal bi durum deil senin dediğin gibi olsa 1 hafta önceside böyle yapardı şu an itibariyle ad-aware ile tarattım oda bişey bulmadı ama çıldırıcam a harfine bassam işlemci uçuyor..
baran101010yüzde 20-30 arası normal sen farketmesende arkaplanda çalışan bisürü program var yada kendi açtığın programlar vardır msn media player mozilla yada ieevet
vista masaüstünde iken bile 700 mb civarı ram harcar yüklü bir işletim sistemidir xp ile karıştırmayalım
Benim pc boştayken cpu %1 ram %23 vista kullanıyorum sizce nasıl?
ziyaaaBenim pc boştayken cpu %1 ram %23 vista kullanıyorum sizce nasıl?drifter kardeşinde işlemcicin 20-30 a fırlaması normal.ziyaaa kardeş seninkide normal.
Bencede normal bir durum.zaten vista bilgisayarı kasar.xp daha rahat çalıştırır.birde arkadaşların dediği gibi saat simgesinin orda çalışan birçok program var ondandır.
arkadaslar hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için
neyse pek göze batmadan dursun orda bi problemim olursa size dönerim tkrardan teşekkürler
işletim sistemi vista olarak seçtiğinizde ona uygun donanımları bir ara getirmek gereklidir yoksa bilgisayarınız aşırı derece zorlanır.
sistem uygun sanıyorum ama hakkaten sinir bozucu bir durum ufak bir işlemde uçuyor işlemci fana falan baktım sıcaklıklar iki işlemcininde 50 C civarı o değerler normalmidir peki ?
driftersistem uygun sanıyorum ama hakkaten sinir bozucu bir durum ufak bir işlemde uçuyor işlemci fana falan baktım sıcaklıklar iki işlemcininde 50 C civarı o değerler normalmidir peki ?Evet sıcaklık normal sıcaklıktan ötürü bir sorun olduğunu sanmıyorum
Evet donanım vistanın isteklerini karşılamayınca sistem zorlanıyor o yüzden kaldırmıyorsa hiç geçmemek ama sitem kaldırıyorsa Vistayada geçmemek yanlış olur bence.