merhaba arkdaşlar işlemcim 64 bitmi anlyamadım bazisitelerde 64 bazısında 32 yazıyor ben 64 bit iwndwos kullanıyorum photoshop cs 4 sorun çıkartmıyor size bir danışmak istedim,
core2 duo 2.66 e7300
bu resmi
bu 64b,it mi demek?
merhaba arkdaşlar işlemcim 64 bitmi anlyamadım bazisitelerde 64 bazısında 32 yazıyor ben 64 bit iwndwos kullanıyorum photoshop cs 4 sorun çıkartmıyor size bir danışmak istedim,
core2 duo 2.66 e7300
bu resmi
bu 64b,it mi demek?
anladığım kadarıyla işlemcin 64 bit
Evet, 64-bit destekliyor. Zaten desteklemese 64-bit Windows nasıl kullanacaksınız? :)
iyimiyani işlemcim arkdaslar?
İşlemciniz güzel, hayırlı olsun eğer yeni aldıysanız.
teşekkürlerarkdaşlarişlemci yurt dışından hediyegeldi, peki 64 bitin performansa katkısı varmdıır?
hayırlı olsun :) of ya benimde sistemimi yenilemem lazım iyice mortu çekti kendi kendini kapattı az önce
teşekkür ederim arkdaşlar , diger birçokforumdan farklı yardımcı olmak isteyen varsınız çogu forumda kimsecevpa bileyazmıyor chip seviyelidüzeli bir forum
özellikler kısmında yazıyordur Kayhan, yaz google a çıkar birşeyler
inter processor id yiidnir kardeş orda beinmişlemci gibi 64 bit yazan yes ileoluyor
Ana işlemcin senin Virtualizasyon teknolojisini desteklemiyor diyor ilk resimdeki ilk no cevabında. vay vay vay. o işlemci sanallaştırma desteklemiyor mu şimdi.
o işlemci iyi değil(bana göre ben o işlemciye el sürmezdim)
sen mesela windows 7 de windows xp mode u kullanamayacaksın...
virtualbox ile yada ne biliyim vmware gibi programlarla sanallaştırma yapamayacaksın.
onur kardeş alınamay değil bilgi alınmaya bak ben birüsürü şey ögrendim mesela,
Süleyman abi bilgisizliğimle bu kadar dalga geçmene gerek yoktu:((((Dalga geçmedim yahu. Hay Allah. Özür dilerim, yanlış anladın sen. Serdar kendi uç ihtiyaçları için söylemiş onu. "Virtualisation", sanallaştırma teknolojisi normal kullanıcıların ihtiyaç duyacağı birşey değil. Performansla da alakası yok. O işlemci de gayet güzel bir işlemci.