OC la sayılmaz diskalifiye olursun geri çek 2,4 e
işlemcim çift çekirdekmi?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.dual-core serisi core 2 mimarisiyle aynıdır farklı olarak isimlendirilmelerinin sebebi cache belleklerinin ve saat hızlarının düşük olmasıdır.
YasinCOC la sayılmaz diskalifiye olursun geri çek 2,4hızımı almışım daha çekermiyim geriye![]()
Ben de OC ederim 5 GHZ yapayımda gör hız neymiş
YasinCBen de OC ederim 5 GHZ yapayımda gör hız neymişstok fanla yapacaksan not alİtfaiye 110
Hızır Acil 112ortalığı yaktığın da lazım olacak
Bende ocz vandetta2 var sen bana bakma:)
ahmet79stok fanla yapacaksan not alİtfaiye 110
Bende ocz vandetta2 var sen bana bakma:)![]()
ahmet79stok fanla yapacaksan not alBendede Coolor Master Eclipse var niye şimdi nispet yapar gibi söylüyorsunİtfaiye 110
Bende ocz vandetta2 var sen bana bakma:)
Abi dextercan geldi ben kaçar bu beni şimdi içeri tıktırır napacağı belli olmazSon Düzenleme: YasinC ~ 06 Nisan 2009 21:23
haa unutmadan birde anakartın o kadar o/c kaldırmaz, psu'yu da yazayım mı
Anakart neden kaldırmasın 1600 MHZ e kadar FPS desteği var.Aman aman hemen PSU yu sok aklıma
5 ghz diyorsun her anakartın harcı değildir o kadar üst düzeye çıkmak, mesela asus maxımus formula ile E8600 7.0 ghz'i gördü
bende 4,2 yaparım seni yine geçerim
bi dene bakalım ne kadar çıkartabiliyorsun.
Seni geçene kadar yapacam yanacaksada yansın.
Abi yine kavgaya tutuştuk R3 le bu sefer AMD İNTEL kavgası
yasin gaza gelme.türk milleti değil mi çabuk gaza geliyor:D
sağol dextercan uyandırdın beni yapmıyorum OC felan yakacam CPU yu birde CPU masrafı çıkacak
dextercanyasin gaza gelme.türk milleti değil mi çabuk gaza geliyor:o yüzdenitfaiye ve hızır acil numaralarını vardim ya,
yakacak ortalığı
YasinCSeni geçene kadar yapacam yanacaksada yansın.gene buldunuz birbirinizi desene,
Abi yine kavgaya tutuştuk R3 le bu sefer AMD İNTEL kavgasısonucu yazarsın
Yakacam işlemci yok psu yok oh en baştan başla.R3QU3M ile bir tartışıyoruz terledi AMD İNTELDEN DAHA İYİYMİŞ ŞU AN SİTE ARIYOR KANITLAMA DERDİNDE
R3QU3MİŞİ SANA GÖRE DAHA ZOR
R3QU3M e dua edin ter atıyor şu an