arkadaşlar bende intel pentium dual cpu E2180 işlemci var bu işlemciler çift çekirdekmi? yardımcı olur musunuz?
işlemcim çift çekirdekmi?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Sanal çift çekirdeklidir.
gerçek çift çekirdeklidir. dual core serisidir. çok iyi o/c olur..(sanal çift çekirdekliler pentium d serisi yanlış biliyorsunuz)
dual core sanal çift çekirdektir,emrekaan52gerçek çift çekirdeklidir. dual core serisidir. çok iyi o/c olur..(sanal çift çekirdekliler pentium d serisi yanlış biliyorsunuz)
doğal çift çekirdekler core2 duo'lar!
arkadaşın sorusunu iyi oku oda zaten dual core yazmış.yani sanal çift çekirdek.emrekaan52gerçek çift çekirdeklidir. dual core serisidir. çok iyi o/c olur..(sanal çift çekirdekliler pentium d serisi yanlış biliyorsunuz)
arkadaşlar dual core çift çekirdek demek inşaallah başka forumdan okumazlar bu yazdıklarınızı.. istediğiniz yerde araştırabilirsiniz!. e2xxx serisinden e8xxx serisine kadar sapına kadar çift çekirdektir.. sanal filan değil..
Dual Core'da çift motor yoktur. İkinci motor sanaldır...emrekaan52arkadaşlar dual core çift çekirdek demek inşaallah başka forumdan okumazlar bu yazdıklarınızı.. istediğiniz yerde araştırabilirsiniz!. e2xxx serisinden e8xxx serisine kadar sapına kadar çift çekirdektir.. sanal filan değil..
hep bizim bildiğim yanlış olur zaten kimse yoğurdum ekşi demiyor nedense.
Dual-Core işlemciler SANAL ÇİFT çekirdeklidir. bilmeyen öğrensin iyi olur.
hepiniz saolun arkadaşlar ben anladım galiba %90 sanal çift çekirdek sizin emin konuşmalarınıza dayanarak
Google'da "dual core core 2 duo fark" anahtar kelimeleriyle arama yaparsanız size hayli tatminkar epeyce sonuç verecektir...
orda 20 cpu yazarsa 20 çekirdek mi olucak şimdi
hem çift çekirdek hem de 64 bit intelin sitesinden baktım
Benim yoğurdum ekşi ama ben sevmem ekşiyi Gerçek çift çekirdektir bu intel okadar türde işlemci ürettiki millet artık kuşkulanıyorahmet79hep bizim bildiğim yanlış olur zaten kimse yoğurdum ekşi demiyor nedense.
bazı arkadaşlar olayın farkına hala varamadı sanırım,
biz burda iki çekirdek olup olmadığını tartışmıyoruz,
burda tartışılan E8xxx serisi gibi doğal çift çekirdek mi yoksa Q6600 de olduğu gibi sanal mı, Q6600'ün Q9xxx serisi gibi doğal 4 çekirdek olmadığını sanırım hepniz biliyorsunuz.
Q6600 gerçek değilmi yaw millet boşunamı para döküyor Core2 quad diye
yok 2.4 ghz hızında iki tane core2'nin yan yana gelmesiyle oluşuyor 4 çekirdek, yani Q6600 Q9xxx serisi gibi doğal 4 çekirdek değil, Q9xxx serisini o yüzden çıkardılar zaten birde 45 nm için,
bende Q6600 varya ordan biliyorum.
anlaşıldı millet kazık yedi yani bir anlamda o işlemciyi alanların çoğu 4 çekirdekli diye alıyordu
yaa 4 çekirdek orda şüphen olmasın, ama Q9 serisi gibi değil okey, yani p4 lerde olduğu gibi ht değil bu daha farklı bi olay,
bu arada bende kullanıyorum, yani kesinlikle kötü bir işlemci değil E8400'ü burun farkıyla geçiyor ama E8500'ü geçemiyor.
benim işlemci seninkini dövüyor yani :))