İntel Pentium 4 kullanıyorum 1gb ram var ama iki üç dosya açınca işlemci tavana vuruyor haliyle pc de çok kasıyor bunu bi çözümü yok mu pc de virus yok.
İşlemcim %100 Oluyor
Başlangıçta açılan programları kontrol et, gereksizleri kaldır. Başlat çalıştır a msconfig yaz başlatma sekmesine gel. Emin değilsen yaz buraya beraber bakalım.
1 ya da 2 program açınca işlemcin tavana vuruyorsa , ya açtığın programlar çok büyüktür , ya da virüs vardır sisteminde : )
sürücülerinizi doğru şekilde yüklediğinden emin misiniz ?
bios u dün doğru güncelledim , ekran kartını da öyle açtığım programlar msn , media player , bir de internet bunların üçünü açınca çok kasıyor ekiden olmazdı bazı oyunlarım da eskiden kasmazdı şimdi çok kasıyolar.
kardeş sistmeini norotn ile tarat kasma vs yapmaz 30 günlük sürümü kur tarat emin ol geçecektir
aynı sorun bende de oluyor. merakla cevabınızı bekliyorum. mesela bi klasörü açıyorum, 5-10 sn donuyor pc. ama sadece o klasörde oluyor. bi süre sonra bu klasör düzeliyor başka bi klasörde aynı sorun olmaya başlıyor :S virüsmü kapmış pc ??? - şunu da belirteyim önceden 256mb ram vardı bi sorun yoktu şimdi yeni bi ram aldım 1 gb kingston rami kullanmaya başladıktan sonra bu sorun ortaya çıktı. ikisi uyuşmuyor dedim 256lığı çıkardım fakat hiç bi değişiklik olmadı halen bu sorunla uğraşıyorum :(
aynı sorun bende de oluyor. merakla cevabınızı bekliyorum. mesela bi klasörü açıyorum, 5-10 sn donuyor pc. ama sadece o klasörde oluyor. bi süre sonra bu klasör düzeliyor başka bi klasörde aynı sorun olmaya başlıyor :S virüsmü kapmış pc ??? - şunu da belirteyim önceden 256mb ram vardı bi sorun yoktu şimdi yeni bi ram aldım 1 gb kingston rami kullanmaya başladıktan sonra bu sorun ortaya çıktı. ikisi uyuşmuyor dedim 256lığı çıkardım fakat hiç bi değişiklik olmadı halen bu sorunla uğraşıyorum :(sisteminizi combofix paklar :)
sorununuz ile ilgili virüsden başka bir şey düşünemiyorum..
Eset Smart Securit ile tarattım bir virus bulmadı ama arkadaşın dediği norton ile taratmayı düşünüyorum.
windows c ye kurulu d de bir kaç virus buldum bu virusler windws u etkiler mi?
burak bey virüs sistemi bozmak için yapılıyor zaten,
ya oyun oynuyamıyorum sonra dan oldu bu sorun kafayı yicem canım sıkılıyo sizlerden cevap bekliyorum lütfen beyler yardım edin ya bunun bi çözümü olmalı çok saçma internet , media player , msn açıyorum pc çok kasıyor her şey kapalı msn den görüntülü konuşma yapıcam pc kasıyo tabi konuşamıyoruz her şeye kasmaya başladı