merhabalar, bugün kasanın donanımlarında temizlikyaptım işlemciyi söktüm, sökerken dikkatsizliğimden dolayı düşürdüm, ızgarasınada macun süremedim yoktu..
şuan fanlar aşırı hızlı çalışıyor, bu düşürmeden kaynaklımı, yoksa macun sürmememdenmi?
işlemcimi ~1,5metre yükseklikten düşürdüm
ısınma durumu nasıl ?
fazla ise macunsuzluktan gibi gözüküyor....
bi everest i çalıştırıp sıcaklıklara bak...
Macun sürmemenizden. Düşürmeden dolayı proplem olsaydı fanlar hiç çalışmaz, kısacası sistem açılmaz anakarttan bip bip sesleri gelirdi. Kesinlikle macunsuz kullanmayın aksi halde uzun sürmez işlemciyi yakarsınız.
EVEREST Ultimate Edition yaz google amcaya ilk çıkandan indir...çalıştırıp simge durumuna küçült saat yanında sıcaklıklar yazacak...cpu hdd falan
khramnMacun sürmemenizden. Düşürmeden dolayı proplem olsaydı fanlar hiç çalışmaz, kısacası sistem açılmaz anakarttan bip bip sesleri gelirdi. Kesinlikle macunsuz kullanmayın aksi halde uzun sürmez işlemciyi yakarsınız.anakarttan ses gelmiyor, bilgisayar normal çalışıyordu call of duty oynuyordum fakat oyun domaya başladı. bu işlemci yanmaya başladımı demek?
veya speed fan işinizi görür. Ama %100 macun olmadığı için oldu bu durum. İşim gereği gün içerisinde böyle sorunlar defalarca önüme geliyor ve tek çaresi termal macun. İşlemcinizin %100'ü çalışıyor gibi görünür ve sisteminiz aşırı derecede yavaşlar.
arkadaşlar hepinize çok teşekkürler, macun sürdürdüm, şuan iyi heralde?? yani donmayacak gibi, hepinize iyi formlar..