beyler ekran kartımı degıstırdım yuksek fpsleli butun oyunlarda işlemcim %100 e kadar cıkıyooo ekran kartım ati sapphıre 7870 işlemcim ise i5 750 ramm 4gb power 470 watt thermaltake en kucuk bı esnada bı oyun yuklemede bıle % 40 50 cıkıyo onceden boyle bı sey yoktu bunun sebebi nedir bi de cok ısınıyo kasa iciiii yardımmmm
işlemcımm %100 de calısıyo oyun esnasında yardımmm
sistemde kaç çekirdek var?sorun kesinlikle işlemcide
Eğer oyunda sıkıntı yapmıyorsa,Sıcaklıklarda abartacak derecede bi sorun olmuyorsa Bir sorun teşkil etmiyor ne kadar kullandığı.
Tahmin ediyorum ki işletim sistemin windows 8 eğer bu ise win7 geçmen daha iyi olur bu gibi konulara takıntılı isen.
bilgisayarın markasını yazmamışsın ama tahminim HP serisidir.benim düşüncem (pavilion dv6)doğru mu?doğruysa sorunun çözümü yok benimde sıkıntım bu kardeş [:<>"]
yok isletim sistemim win 7 masaüstü benim pc casper toplama ama yorumlarınız icin tesekkuer ederim cok pıslenmıs temızledım sorun cozuldu hepınıze cok cok tesekkur edrım :) :)
% 40 yada % 90 yazabilir qama 4 çekirdeğide tam kapasite kullanıp kullanamadığı önemli Windows 8 de mesela bazen % 100 oluyor cpu kullanımı ama sadece 1 çekirdeğinkini gösteriyor mantıksal işlemcileri göster dediğimde diğer çekirdekler boşta yani uygulamasına göre değişir.
beyler ekran kartımı degıstırdım yuksek fpsleli butun oyunlarda işlemcim %100 e kadar cıkıyooo ekran kartım ati sapphıre 7870 işlemcim ise i5 750 ramm 4gb power 470 watt thermaltake en kucuk bı esnada bı oyun yuklemede bıle % 40 50 cıkıyo onceden boyle bı sey yoktu bunun sebebi nedir bi de cok ısınıyo kasa iciiii yardıHD 7870 çok güçlü bir kart, full ayarlarda oynuyorsan oyunları 100% de çalışır ve ısınadabilir fazlası ile. Fakat black_flood'ın dediği gibi kaç çekirdek %100 çalışıyor full yükte?
beyler ekran kartımı degıstırdım yuksek fpsleli butun oyunlarda işlemcim %100 e kadar cıkıyooo ekran kartım ati sapphıre 7870 işlemcim ise i5 750 ramm 4gb power 470 watt thermaltake en kucuk bı esnada bı oyun yuklemede bıle % 40 50 cıkıyo onceden boyle bı sey yoktu bunun sebebi nedir bi de cok ısınıyo kasa iciiii yardıoyunu açamdan görev yöneticisinde çekirdek grafikleri artıp iniyorsa kafasıan göre birden artıp iniyorsa disk birleştirmesi yapa biliyordur bide ramleri dualmı kullanıyorsun ?