soket-slot anakart ve celeron500 işlemcili eski bir bilgisayarım var.İşlemci üzerinde fan var fakat dönmüyor. İşlemciye fan takmak için bilgisayrı servise götürsem kaç liraya ve ne kadar sürede yaparlar
işlemciye fan takma
bence fanı kendın tak cunku cok basıt bı şey bence hata yapmaktan kkorkma hata yapmadan bi şey ogrenemezsın ama yınede garantıye alıyım bılgısayarcıya taktırıyım dıyorsan ve vicdanlı bı bılgısayarcıya denk gelırsen 15 veya 25 ytl arası bı ucret talep edecektir.
bilgisayar cok eski işlemciye uygun fan bulunur mu? istiyorumki aynı gün içinde yapıp versinler
bilgisayarım işlemci %100 de çalışırken bir süre sonra reset atıyor. Bunun sebebi işlemcide fanın çalışmıyor olması olabilirmi
sadece işlemci %100 de iken reset atıyor diğer zamanlarda reset atmıyor
Aşırı ısınmadan yapıyor işte bulabilir misin bir bakman lazım sıfırını bulmak zordur.
kardeş fanın neden çalışmıyor? ayarlardan belki olabilir kabloları konrol et bağlantı noktasında temazsızlık olabilir(lehim kırılması vs.)
geçenlerde yirmi liraya fan aldım eve geldim kendim taktım
vidalıysa seninki o kolay mandallıysa falan o zaman basacaksan mandallara bir de tırnak tutuyorsa onları çıkar diğerini yerine koy mandalları tak çok basit
beş dakka sürmedi
YA TANIDIĞIN SAMİMİ OLDUĞUN Bİ BİLGİSAYARCI VARSA GÖTÜR TAKDIR BİDE ONUNLAMI UĞRAŞACAN