Intel core i5 760 işlemci var. Hızı 2.8 di 3.2 yaptım. PC kasmaya başladı. Bende hızı düşürecegime yükseltip 3.7 yaptım. Voltaj ayarlarına hiç dokunmadım. PC acilirken Voltaj ayarlarından dolayı PC başlatılmadı gibi bişey çıktı. Tüm OC ayarlarım gitti. Voltaj vermemenden mi kaynaklanıyor ? Hız artırmak dısında hiç bişey yapmadım Voltaj artırmaktadır başka yapabileceğim bişey var mı?
İşlemciye OC YaPamadım
Bilmeden fazla arttırma işlemci soğutucun var mı ? stok fan mı kullanıyorsun ?
Stok fan kullanıyorum. Nette 3.4e rahat artar filen yazmışlar deneyim dedim. Kaptırmışım kendimi... Camın önünde duruyo pc durmadan esiyo sağı solu açık o bakımdan korkmuyorum, arada elimi sokuyom bakıyom işlemci sıcak mı diye pc de yazana güvenemiyom. Arttıramamam neden kaynaklanıyodur?
Stok fanla 3 ghz bile yapmanı önermem .
Bakır fan kullanılıyor sanırım. ne önerirsin?
COOLER MASTER HYPER 612S LGA 775/1155/1156/1366 & AMD AM2/AM2+/AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
Vatan bilgisayarda %25 indirim ile 94 tl oluyor .
Bu işlemcinin neresine yapıyorsunuz oc'yi yaw? Zaten hıphızlı. Sabredin bir 3-5 sene. İşlemciniz eskisin biraz. Yavaş gelmeye başlasın. Ancak ondan sonra yapmak mantıklı. 400 küsür lira fiyatı var yanlışım yoksa. Yazık günah oradan buradan dolma bilgilerle zaten jet gibi işlemciyi gereksiz ve tamamen boş yere riske atmak. Orada burada dh'de mh'de oc yapanlara zerre aldırış etmeyin. Ayda 20 bin dolar kazanıp amerikada yaşadıklarını zannediyor o arkadaşlar. Sadece zevkine apple 4s telefonumuzu parçalayıp yutüpe koyabilecek mali rahatlığa sahip olabilirsek birgün ülkece, ancak o zaman bu tarz işlere girmemiz mantıklı olur. Şu halde oc ancak ve ancak artık yavaş gelen işlemcileri bir süre daha değerlendirebilmek için yapılabilir. Hepsi bu...
Not : Yoruma hak veriyorsanız ne ala, vermiyorsanız yazmamışım gibi devam edip lütfen "ignore" ediniz.
Bu işlemcinin neresine yapıyorsunuz oc'yi yaw? Zaten hıphızlı. Sabredin bir 3-5 sene. İşlemciniz eskisin biraz. Yavaş gelmeye başlasın. Ancak ondan sonra yapmak mantıklı. 400 küsür lira fiyatı var yanlışım yoksa. Yazık günah oradan buradan dolma bilgilerle zaten jet gibi işlemciyi gereksiz ve tamamen boş yere riske atmak. Orada burada dh'de mh'de oc yapanlara zerre aldırış etmeyin. Ayda 20 bin dolar kazanıp amerikada yaşadıklarını zannediyor o arkadaşlar. Sadece zevkine apple 4s telefonumuzu parçalayıp yutüpe koyabilecek mali rahatlığa sahip olabilirsek birgün ülkece, ancak o zaman bu tarz işlere girmemiz mantıklı olur. Şu halde oc ancak ve ancak artık yavaş gelen işlemcileri bir süre daha değerlendirebilmek için yapılabilir. Hepsi bu...Haklısın ama bu ayrı bi haz :)Not : Yoruma hak veriyorsanız ne ala, vermiyorsanız yazmamışım gibi devam edip lütfen "ignore" ediniz.
Soğutucuyu elime aldım baktım, süper alet 6 tane ısı borusu var .
Yeni %25 de alırım bayramda topladıklarımla :D
Bunu al derim ; COOLER MASTER HYPER 612S