STOCK FAN KULLANIYORUM. ÖNCEDEN BÖYLE SORUNUM YOKTU , ANAKART DEĞİŞİNCE BÖYLE OLDU. KAFAMA TAKILDI BUNUN NEDENİ NE OLABİLİR ? BİRDE FANLARIN BAĞLANTI YERİNİ DEĞİŞTİRMİŞTİM ONDAN KAYNAKLANABİLİRMİ ?
İşlemciyi +70 Ekran kartını +60 derece görüyor ???
Ekran kartında bişey yok normal.
İşlemcinizin sıcaklığı biraz fazla. Anakart değişimi yapılırken termal macun sürdünüzmü işlemciye ?
91 derecelik ısı biraz fazlaysa 150 dereceye kadar yolu var sanırım. anakartın termal algılayıcısı bozuk % 99 çünkü o ısıda normalde bir anakart asla açamaz. kasanın kapağı açıkken cpu soğutucusunu elinle kontrol etmeni tavsiye ederim 90 derecede elinlen asla tutamazsın soğutucuyu eğer aşırı sıcaklık yoksa salla gitsin yazılımların yüksek göstermesini.
ekran kartın 36 derece bunun neresi fazla acaba ? catalist yazılımında 36 derece everest yazılımındada 38 derece görünüyor. 61 derece görünen yer ne ayak bilmiyorum bendede 60 küsür ama o denli sıcağı geçtim buzdolabı gibi soğuk hava veriyor. 40 derecelerde geziniyor sözde ama alakası bile yok işlemci bile 26 derecenin üstüne çıkamıyor x4 phenom olmasına rağmen msi anakartımda ama gigabyte kartta 56 derecenin hiç altına düşmüyor bu değer.