intel core 2 quad q9650 3.0ghz 12mb cache 1333mhz lga775 işlemcimi AMD Phenom II X6 1100T ile değiştirsem Sadece oyun değil 3ds max gibi programlarda fark edermi ?
İşlemciyi değiştirmeme değermi ?
- 1
- 2
Doğal olarak soketler farklı, değiştirirsiniz ama Yeni Amd soketli bir Anakart alarak, ben olsam o işlemciyi katiyen X6 ile değiştirmem, çünkü o elinizdeki işlemci tam tabiri ile, işlemci paşası ...
Ekran kartı sorun yokta ıslemcı I7 onerıyolardı.6 cekırdek olması dusundurdu
Kesinlikle elinizdeki İşlemcinin kıymetini bilin, sizin katiyen İşlemciden yana bir sıkıntınız yok ...
eminmisiniz :D aşağıdaki link e bi göz atın derim =)
ilk 4 testi intel alıyo yalan yok ama gerisine iyi bakın :D
eminmisiniz :D aşağıdaki link e bi göz atın derim =)Gözlerinizde bir problem var sanırım, verdiğiniz Benchmark Testinde Core2 Quad, Phenom II X6' yı parçalamış, 19-7 önde kapamış ...
ilk 4 testi intel alıyo yalan yok ama gerisine iyi bakın :D
Yuhh ya sözün bittiği yer 1100T ile Q9650 nin lütfen çıkış tarihlerine bir bakın ya ha gerçi intel yine tokatlamış ya neyse :D
Gözlerinizde bir problem var sanırım, verdiğiniz Benchmark Testinde Core2 Quad, Phenom II X6' yı parçalamış, 19-7 önde kapamış ...bence senin ingilizcende bir sorun var :))
lower is better olarak belirtiklerinde kısa çizgi daha iyi demek oluyor
şuan core 2 quadin piyase değeri çok yüksek sıfır Phenom II X6 ile takas eden biyer varsa değiş yoksa üzerine para verceksen hiç bulaşma sonuçta bir tanede anakart alman gerekecekSon Düzenleme: censez41 ~ 04 Kasım 2011 20:09
bence senin ingilizcende bir sorun var :))Ben o İnce Ayrıntıya şimdiye kadar hiç dikkat etmedim, Ama bu, benim fikrimde bir değişikliğe yol açmayacak, Üzerine basa basa söylüyorum, Q9650 X6' yı ezer ...
lower is better olarak belirtiklerinde kısa çizgi daha iyi demek oluyor
şuan core 2 quadin piyase değeri çok yüksek sıfır Phenom II X6 ile takas eden biyer varsa değiş yoksa üzerine para verceksen hiç bulaşma sonuçta bir tanede anakart alman
Gözlerinizde bir problem var sanırım, verdiğiniz Benchmark Testinde Core2 Quad, Phenom II X6' yı parçalamış, 19-7 önde kapamış ...arkadaşım senin ingilizce hocan kimdi :D yada hiç ingilizce lower-higher diye bişe duydunmu 19-7 önce kapamış testi dedin :D:D:D sesli güldüm :D:D:D:D sen herhalde en fazla kim puan almış ona baktın galiba ? :D
Bende bu testi yapanlara gülüyorum hangi mantıkla yapıyorlarsa
Q9650 çıkış zamanı ile 1100T nin çıkış zamanını ve teknoloji farkına bir bakın
AMD'nin en kaslı işlemcisi İntel'in yaşlı işlemcisi ile karşılaştırılıyor gerçi yaşlı maşlı ama testlerde Q9650 herşeye rağmen kafa kafaya sonuçlar koymuş...
Bilgi vermek mi bumu yani test değerlerine bakarsak günlük kullanımda farklılık hissetmek imkansız gibi Q9650 eğer çıktı yıla göre karşılaştırırsak İntel'in AMD'den 1-2 sene önde gittiğini anlamak çok güç değil ;)
Paran varsa İntel den şaşmıyacaksın paran kısıtlı ise AMD alacaksın bu iş bu kadar basit
dün shoping tv de 700tl ye compaq diz üstü sattılar
özellikleri
amd e-300 çift çekirdek 1.3ghz işlemci
Radeon HD 6310 ekran kartı (işlemciyle tümleşik)
3gb ram
320gb hdd
ubantu işletim sistemi
15inç ekran
ama tanıtım için koydukları film fragmanı takılıyordu o başka :))
ayrıca geçen haftalalarda mobee nett s800 tableti 199 tl ye sattılar
http://www.mobee.com.tr/nett7-s800.php
param olsa bunu alırdım
dün shoping tv de 700tl ye compaq diz üstü sattılarLinkteki tabletin özelliklerinde çoklu dokunmatik diyor ama rezestif nasıl oluyor bu iş anlamadım
özellikleri
amd e-300 çift çekirdek 1.3ghz işlemci
Radeon HD 6310 ekran kartı (işlemciyle tümleşik)
3gb ram
320gb hdd
ubantu işletim sistemi
15inç ekranama tanıtım için koydukları film fragmanı takılıyordu o başka :))
ayrıca geçen haftalalarda mobee nett s800 tableti 199 tl ye sattılar
http://www.mobee.com.tr/nett7-s800.php
param olsa bunu alırdı
arkadaşım senin ingilizce hocan kimdi :D yada hiç ingilizce lower-higher diye bişe duydunmu 19-7 önce kapamış testi dedin :D:D:D sesli güldüm :D:D:D:D sen herhalde en fazla kim puan almış ona baktın galiba ? :DSaçmalamayı bırakın, İngilizce ile ne alakası var, küçük bir ayrıntı gözden kaçmış hepsi o kadar, Ayrıca adım gibi eminim ki o siteyi kullanıp da o yazıya dikkat etmeyen sayısız kullanıcı var ...Son olarak da, bu Higher - Lower ayrıntısından sonra o testin tamamen saçmalıktan ibaret olduğuna kesin karar getirdim ...
Saçmalamayı bırakın, İngilizce ile ne alakası var, küçük bir ayrıntı gözden kaçmış hepsi o kadar, Ayrıca adım gibi eminim ki o siteyi kullanıp da o yazıya dikkat etmeyen sayısız kullanıcı var ...ben saçmalamıyorumki tabi senin anlayış şekline kalmış :D o ayrıntıya bakmıyosan zaten test yapma amacın ne :D sayısız kullanıcı var demişsin o zaman onlarda senin gibi yanlış biliyor :D işine gelmeyince saçmalık oluyo tabi doğru :DSon olarak da, bu Higher - Lower ayrıntısından sonra o testin tamamen saçmalıktan ibaret olduğuna kesin karar getirdim ...
ingilizce ile ne alakası var yazmışsın onlar rusçamı yada başka bir dilmi de biz bilmiyoruz :D
Son Düzenleme: halogonga ~ 05 Kasım 2011 14:05
ben saçmalamıyorumki tabi senin anlayış şekline kalmış :D o ayrıntıya bakmıyosan zaten test yapma amacın ne :D sayısız kullanıcı var demişsin o zaman onlarda senin gibi yanlış biliyor :D işine gelmeyince saçmalık oluyo tabi doğru :DBak Süzme Arkadaşım, bit kadar yazıyı gözden kaçırdığımızda İngilizce Bilgimiz zayıf oluyorsa, hata sende değil, seninle tartışmaya girendedir. Fazla uzatıp Forumda Kirlilik yapmayalım. Ben, Arkadaşın elindeki İşlemciyi değiştirmemesini öneriyorum, gerisi onun bileceği iş ...ingilizce ile ne alakası var yazmışsın onlar rusçamı yada başka bir dilmi de biz bilmiyoruz :
Son Düzenleme: Cnyylmz ~ 05 Kasım 2011 15:57
- 1
- 2