İşletim Sistemi İndirmeden Önce !
- 1
- 2
hacilar eğer bu yaşa gelmişseniz ve halen nette niye windows dağıtıldığını anlamadi iseniz ve "haci bu orjinal mi" diye soruyorsanız bence ölün daha iyi bende çok uğraştım bu mevzuyla gittim birinden orjinal sistem aldım yani orjinal dvd den kopya çektim ee onada lisans lazım cracklemek backdoorlu sistem kullanmak demek eğerki kendine has crack olayın yoksa tüm crackler sana koyar gerisi tefferruat kısaca öze gelecek olursak "huzur lkinuxde" 1 yıldır windowsdan uzağım millet ne dosyalarını virüslerden kaybediyor ne maddi ne manevi trajedişler yaşıyor alıyorum kurtarıyorum beyin bedava demi hem linux kullanan cennete gidecekmiş demedi demeyin
Hust'ittir yaa :D
Şimdi ben crack yaptım diye en kral korsan mı oluyor? :)
Hayır tabiki de bir fark vardır demi şimdi verim açısından falan orjinal ile?
Hayır tabiki de bir fark vardır demi şimdi verim açısından falan orjinal ile?Çok fark var da korsancıların işine gelmedigi için aynı gibi gösteriyorlar.
Bikere bilgisayar her daim zinde.yani yukarı aşşagı yapmaz.Korsanda 1 gün iyi 2 gün kötü sonra bir bakmışsın çökmüş yada virüs girmiş.Üstelik windows serverları seni rahat bırakmaz.
Korsan kullanınca windows savunmasıda devre dışıdır siz farketmezsiniz.Deneme sürümünü kullansanız daha karlı.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (65242) ~ 06 Nisan 2012 19:48
Bu videoya 5 dakka dayanan herkeze ücresiz pardus hediye ediyorum.Ömür boyu lisans parası vermiceksiniz...Ben bunu dinledikten sonra çinlilere karşı soğudum.O ses nerelerinden çıkıyor bilmiyorum :)
http://www.youtube.com/watch?v=BDCTLHUY5Bo&feature=related
aha size ücretsiz pardus hemde türkçe yok böyle bir fırsat.Özel msj çekin ücretsiz ürün anahtarınızı vereyim.(windows 8 beta anahtarını veririm ne işinize yarar artık bilmiyom)
Bu videoya 5 dakka dayanan herkeze ücresiz pardus hediye ediyorum.Ömür boyu lisans parası vermiceksiniz...Ben bunu dinledikten sonra çinlilere karşı soğudum.O ses nerelerinden çıkıyor bilmiyorum :)oğlum zaten 1 erkek 2 kız dans edip şarkısöylüyo başka birşey yapmıyo 5dk izledim ne kişiliğim değişti ne şeyim
http://www.youtube.com/watch?v=BDCTLHUY5Bo&feature=relatedÇin İşkencesi [+18 Bu Video Kişilik Değişimine Uğratabilir, Benden Uyarması]Çin, China, İşkence, Ajdar, Gay, Oğlan, Manyak, deli, bülent ersoy tipli, çekik gözlü, Japonya, Kore, Korea, dans, ince sesler, tusubasa
aha size ücretsiz pardus hemde türkçe yok böyle bir fırsat.Özel msj çekin ücretsiz ürün anahtarınızı vereyim.(windows 8 beta anahtarını veririm ne işinize yarar artık bilmiyom)
saçma bir video
Çok fark var da korsancıların işine gelmedigi için aynı gibi gösteriyorlar.Mesajın için teşekkürler :) peki hangi işletim sistemini önerirsin profildeki sistemime.
Bikere bilgisayar her daim zinde.yani yukarı aşşagı yapmaz.Korsanda 1 gün iyi 2 gün kötü sonra bir bakmışsın çökmüş yada virüs girmiş.Üstelik windows serverları seni rahat bırakmaz.
Korsan kullanınca windows savunmasıda devre dışıdır siz farketmezsiniz.Deneme sürümünü kullansanız daha karlı.
Nette takılırım genelde fakat müzik, video da izlerim. Ve FİFA 12, Counter gibi birkaç tane oyun oynarım
MD5 kafa karıştırıcı bir olay değil Göz boyayıcı bir olay.
Alta küçük bir örnek yazmıştım nasıl bişi olduğunu gösterebilmek için
----
MD5 normalde 11 sembolden oluşur ama gün geçtikce bu sayı arttı bu nedenle alta yaptığım örnek sadece bir sallamadır.
Md5:hg6jk9khh0909k12345kloshnngsakojmnbxo
içersinde
system izni izinli ve şifresi windows
Administrator izni izinli ve şifresi adminwindows bilgilerini barındırır
Değiştirilmiş MD5te ise
Md5:hg6jk9khmçjjw09k87998kloshnngaethnbxo
içersinde
Usser izni izinli şifre yok
Netuser izinli izinli şifre 12345
admin izni izinli şifre windowsad
administrator izni izinli şifre windowsadmin
--
Husth yada hush değeri işin aslında bu sistemin izin değeri diğer adıyla MD5 in Kullanıcı tanımından başka bir şey değil.
Yani Bu değer sadece durumu belirtir.
Bu durumun beli,rtilmesi hiç bir şekilde bir hack e girmemekte sadece yazılımın içine hack konulduysa bu Hush değerinide etkilediğinden hush değerinin değişmesi işletim sisteminin değiştirildiğini göstermektedir.