Arkadaşlar sorunum şu: nlite programı ile elimdeki xp işletim sistemimimodifiye etmeye çalışıyorum. nlite ile sp3 güncellemesini xp ye entegreettim. Hatta kişisel driverlarımıda entegre ettim.
Devamı için birkaç sorum olacaktı.
1. Ben bu sisteme birde bazı programlarıda entegre etmek istiyorum.Mesela wmp11, ie8, wlm9.0..gibi bu programla bunu nasıl entegreedebilirim?
2. Şimdi zaten ben kendi sürücülerimi yükledim buraya. Ayrıca birdeSATA sürücülerinide yüklemem gerekiyor mu? Aslında tam olarak şunusoruyorum: Temel olarak SATA sürücüleri ile diğer donanımbileşenlerinin sürücüleri birbirini karşılar mı? Bu iki sürücüarasındaki fark nedir? (Bazı yerlerde sata driverpack hepsini tanırdenmekte, oysaki benim bildiğim SATA bir arabirim olduğuna göresürücüleri diğer bileşenlerinkiyle aynı olmamalı..)
3. Bu sisteme bazı yenilikler eklemek istiyorum: boot ekranı editleme,windows seslerini değiştirme gibi.. Bunları nasıl yapabilirim?
(i386 klasörünün içinde hanğisi nerde? Bazen birkaç farklı yerde izbırakabiliyor ve bu editlemeyi tüm yerlerde yapmazsak boot ekranımızbozuk bir ekran olacaktır diye düşünüyorum. Aslında projem: bootekranına bir flash atmak idi..Ama henüz ekran ve ses kartı ve sata raidtanıtılmadığından verimli olacağını düşünmedim..)
Şimdiden ilğilenenlere teşekkürler.