Sistemim imzamdaki gibi..Henüz İşletim sistemi yüklememi bekliyor...Sizce ne yüklemeliyim.Ben bu bilgisayarı daha çok oyun için kullanacağım en iyi performansı hanigi sistemde alırım Vista Ultime de bilgi de kasılma olur mu yada XP mi kullanmalıyım pek bilgim yok yardımcı olun...
İşletim Sistemi Seçim Yardımm..
Bu sistemle tabiki en iyi performansı Vista X64 ile alırsın. Home Premium veya Ultimate versiyonlarından birini seçebilirsin.
arkadaşlar doğru demiş, Vista Ultimate. ayrıca 64bit yüklersende o işletim sisteminden tam verim alabilirsin, ancak şu var bazı oyun ve yazılımlar 64bit için tasarlanmadığından onlarda performans artışı olmayabilir hatta bir kısmında uyumsuzluk sorunları yüzünden çalışmama sorunları çıkabilir. ama o olmasa bile 32bit yükle Vista Ultimate yükle
arkadaşlar bnm pek bilgim yok işletim sistemi hakkında vistayıda deneme fırsatım olmamıştı 32 bit 64 bit nedir bi nevi versiyona göre değişen hız mı :S:S
Kardeş tabiiki vista yükle sen bakma vista yavaş diyenlere 1 gb ram le vista kullanmaya çalışıp sonra yavaş diyorlar.Vista son derece kararlı ve güvenli bir sistem.Ben daha önce xp yi defalarca çökerttiğim halde vista daha tık demedi ne yapsan çalışmaya devam ediyor.1 sene evvel ilk yüklendiğinde kaç saniyede açılıyorsa üzerine yüzlerce program yükleyip kurduğum halde hala aynı saniyede açılıyor.Dediğim gibi sistemi yetmediği için vistaya çamur atanlara bakma
beyler bide soruma cevap alsam çok memnun olacağım...
98 yükle süper olur :D:D (şakaydı tabikide )
tamam arkadaşlar anladım Vista ultimate ama 32 bit 64 bit nedir onu sordum hala cevap alamadım?
İşletim sistemleri 32 bit veya 64 bit olarak sıralanır.Bunu şöyle çıklarsak eger 32 bit olan işletim sistemeri en fazla 3 gb ram'a kadar izin veriyor eger 3 gb üstü ram almayı düşünüyorsan 64 bit işletim ssistemi sürümünü tercih edmelisin . Bu arada 64 bit işletim sistemi sürümünü kullanmak istiyorsan eger işlemcininde 64 bit olması gerekir
peki ya bn alırken sürüm farklılığı yani kiye mi ayrılacak ultimate 32 bit ve 64 bit olarak yada güncelleştirme ile mi olacak
http://www.exa.com.tr/microsoft/ ... ndows-379-6272.html
32 bit tr dvd oem
64 bit dvd tr oem
ikisi ayrı ayrı satılır sen 64 biti al sistemin sağlam nasıl olsa tabi orjinal istiyorsan,
yoksa korsan kullanacaksan internette dolu istemediğin kadar.
açıkça söylemek gerekirse bir işletim sistemine 400 YTL vermek biraz aptallık olur.Bence microsoft 'un ki haksız kazanç eğer hazır pclerle birlikte standart olarak gelmeseydi bu fiyata işletim sistemi olmazdı tabi bnm bu iş hakkında bilgim yok yanlış konuşuyorda olabilirim....
bende o yüzden korsan kullanıyorum zaten vista 64 bit ultimate:)
ama galiba korsanlarda service packler yüklenmiyormuş :(
yok yükleniyor bendeki sp1 ve şu anda bütün güncellemeleri yükleyebiliyorumFoReSTsama galiba korsanlarda service packler yüklenmiyormuş :(
internette siyah bir ekran gelior kitleniyor sistem o güncelleştirmelerde kontrol var deniyordu ama :S
bana hiç öyle olmadı yeterki crack'ın sağlam olsun hiç bi sorun çıkmıyor.