Arkadaşlar öncelikle bu konuda yardım alabilirim inşallah
Ben şimdi Intel tabanlı bilgisayarlara kurulabilen Mac OS X buldum yani bir bende var dedi ama bunu sanal pc ile kullanmak değilde Vista'nın yanına kurmak istiyorum tabi XP ve Vista'nın birlikte açılış sorunu malum sizce Vista Mac'le birlikte nolur bide ikiside açılmaz şimdi o yüzden. Gerçi XP'li Mac'ler açlışta soruyor ama onu Apple yapmış tabi ben yapabilir miyim bilmiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
İşletim Sistemi seçimi
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,036 mesaj
Oncelikle XP ile Vista aynı anda calisablir ve sorun cıkarmaz. Kim diyosa ona PC'nin ekran goruntulerini gonderebilirim. Bende XP Professional SP2 ve Vista Ultimate yuklu. Ancak soyle bi durum var ilk basta XPyi C:ye Sonra Vistayı D:ye kuruyosun olay o kadar.
Oncelikle Harddiskini 2 veya 3 e bol (yani MAC icin C: Vista icin D: ve Yedekler vs icin E: )FDISK ile(veya canın ne ile bolmek istiyosa).Yani olay vistayı ve diger isletim sistemini ayrı yerlere kurmaktan gecio. ilk basta daha onceki bi surum oldugu icin MAC isletim sistemini C:ye kur. sonra D:ye vistayı kur. ikiside ayrı isletim sistemleri oldugu icin acılısta sana hangisini secmek istedigini soracaktır.
Simdiden sana kolay gelsin.