TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR.BEN İŞİMİ HALLEDERİM.... Maruz kallanlar bilir.Bilgisayarla ilgili bir sorun yaşadığınızda etrafınızda soru sorabileceğiniz insanlar sınırlıdır. Ya komşunuzun afacan oğlu yada çok sevdiğiniz ve başını bilgisayardan kaldırmayan arkadaşınızdır alel acele telefon numaraı tuşlanan.Derdinizi söylediğinizde Hafif bir mmmmm... Bilmişliğinden sonra ya olay geçiştirilip sizi orta yerde bırakan üstü kapalı cümleler kullanılır,yada``yeter artık ara ara bıktım ``tarzında bir üslup kokar konuşmalar.Biz böyle bir zihniyete sahibiz.Eğer bir şeyler biliyorsak bunu her seferinde her alanda silah olarak kullanmayı severiz.Bir mülakatta patronun karşısında, bir toplantıda konumuzun geçtiği sohbetlerde,birisi bizim bilgimize muhtaç olduğunda vs.vs.Son yılların popülaritesi gitikçe artan ve arttıkçada bilinmeyenleri daha fazla kendiyle buluşturan bilgisayar ortamı ne yazık ki bu tür açıkcası hiç de sevmediğim tarzdaki insanlara daha çok prim yaptırır oldu... `` He he he ben biliyorum `` edasıyla ortalıklarda dolaşırken burnundan kıl aldırmayan tipler hem daha çoğaldı, hem de gözle fark edilecek kadar hayatta önümüze daha çok çıkar oldu.Halbuki bildikleri(bende dahil) çok bir şey yok 5 donanım bileşeninin çalışma prensibi, bunlar üzeindeki yazılımların sorun çıkarma olasılık ve işleyiş bilgileri.Tornacının el sanatı ve hangi madenle ne sorun yaşanır ne yapmak gerekirinden çok farklı bir şey yok ortada. Ama hiç gitmediğiniz ve devamlı size maddi manevi uzak görünen bir gece kulübünün önünden geçememek gibi bilgisayarlardan hafif çekiniyoruz.Bu da onların işine yarıyor... Peki onlar kim? onlar mütevazılıktan payını alamayı başaramamış insanlar. Karşısına oturduğunuzda menfaati varsa size koşan,öyle bir şey yoksa en geç 3.yardım isteyişinizde burun kıvıran,yardım etse de kendini cumhurbaşkanı edasıyla size satan zat-ı muhteremler.Ben hep düşünmüşümdür `` ben mi yanlışım onlar mı yoksa `` diye.Çünkü bakıyor ve görüyorum ki ortalıkta onlardan çok daha fazla var.Ve ister istemez kendimi sorguluyorum.Düşündüğünüzde 200 tane delinin içindeki bir normal insan kendini anormal olarak görmeye başlayabiliyor; ardından hareketleri delilerin hareketlerine paralel gitmeye başlıyor.Ama ben karar verdim,ben doğruyum.Her hafta yüzlerce sorunun ardındaki çözümün altında imzam varsa,yolda yürürken her köşe başında bir insan bana selam veriyor,tebessüm ediyor,hatta sarılıp öpüyorsa;bana da ilginç gelmiştir ama. işim boyunca öyle ahım şahım bir eleştiri bile almadıysam ben doğruyum.Ben bende olanların işinize yarayacaklarını size açmaya her zaman hazırım.Hazırda olacağım.Çünkü bu bana mutluluk veriyor,keyif veriyor... SAYGILAR....