İşletim Sistemi Takası

ManqoO
13-09-2011, 08:48   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj

Merhaba :D sorum şu olucak şimdi benim bi Notebook ve bir Masaüstü bilgisayarım var notebook vista kullanıyor masaüstümde xp var bunların ikiside orjinal. Ben notebooku pek kullanmıyorum duruyor köşede. buyüzden işletim sistemlerini takas etmek istiyorum yani notebook a xp masaüstüne vista kurcam. Eğer bu olursa orjinallikte bozulma olurmu yani işletim sistemleri korsana düşermi? Bide baştan söyliyim korsan win7 yükle demeyin korsan yüklemem asla :D Soruma cevap verirseniz çok sevinicem teşekkürler.

hasan_gul
13-09-2011, 09:33   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
615 mesaj

selam ManqoO kardeşim öyle saçmalık olmaz nerden çıkardın 
sana şöyle örnek vereyim senin masaüstün 'deki işletim sistemi laptopuna taşıyacan ve o driver ona sökmeyecek yani tam anlamıyla yemeyecek kardeşim ve laptopundaki işletim sistemin de ise masaüstü 'ne taşıyacan ve orda da sökmeyecek driver lar çnkü driverlarla gelir o yüzden sen ikisinide bir formatla laptopuna artık vista mı kurmak istersin yokj xp mi öyle yapman dhaa mantılıdır arkadaşım sana  kolay gelsin en kolay yolu budur.

ManqoO
13-09-2011, 10:02   |  #3  
OP Yeni Üye
20 mesaj

Diyorumki elimde 2 tane orjinal işletim sistemi cdsi var ve ben bu cdlerle yüklicem zaten sen anlamadın beni. Notebookun işletim sistemi vista ve yanında verilen orjinal vista cdsini benim masaüstüne yüklicem. taşıma falan yok baştan formatla yüklicem..

ManqoO
13-09-2011, 11:46   |  #4  
OP Yeni Üye
20 mesaj

Benim sorduğum asıl soru orjinallik bozulurmu? yani korsan olurmu eğer takası yaparsam???

Castieltr
13-09-2011, 11:48   |  #5  
Castieltr avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
384 mesaj

cd si sende, problem olacağını sanmıyorum, güncellemeleri yapacaktır.

hasan_gul
13-09-2011, 12:23   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
615 mesaj

ben kendi adıma özür dilerim yanlış anladım galiba ben taşıma olarak anladım arkadaşım 
eğer cd lerin orjinali var hiç sorun olmaz aynısını yükleyebilirsin update yapar xp orjinalide varsa olur sana kolay gelsin arkadaşım

pcman34
01-10-2011, 17:43   |  #7  
pcman34 avatarı
Yıllanmış Üye
728 mesaj

Ya bişey olsa bile sende orjianli olduğun için ücretsiz telefon aramasıyla halledebiliyosun. Bende 4. formatta öyle olmuştu aradım robotla hallettim işimi.