ii günler.. benim bilgisayarımda C'de win7 kurulu ve D'de Win XP kurulu. bilgisayarı kapattıp açtığımda işletim sistemi seçenekleri çıkmıyor.. doğrudan xp açılıyor. win7'i nasıl acacağım? şimdiden teşekkürler
işletim sistemleri arasında geçiş
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
yanlış kurmuş olabilir misin ?
ilk önce xp yi mi windows7 yimi kurdun ?
EasyBCD 1.7.2 adlı programı goog leden arat ve çıkan sitelerden birinde indir..program işine yarayabilir..
Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 23 Ağustos 2009 14:59
Denetmen
6,606 mesaj
Denetmen
6,606 mesaj
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
25 mesaj
programı acmaya çaslıştığımda program düzgün olarak baslatılamadı diyor. bu arada sistemi yanlıs kurmadığıma eminim.. önce 7'yi kurdum sonra XPyi
Denetmen
6,606 mesaj
programı acmaya çaslıştığımda program düzgün olarak baslatılamadı diyor. bu arada sistemi yanlıs kurmadığıma eminim.. önce 7'yi kurdum sonra
sen yanlış kurmuşsun : )
önce xp yi kuracaktın..
bilgisayarına windows 7 dvd sini takıp boot etmeni öneririm..sonra sol köşede computer repair (bilgisayarımı onar ) gibi bişey olması lazım..ona tıklayıp sonraki seçeneklerde de yapabilirsen windows7 yi açabilirsen oradan açma ihtimalin var.. biraz ingilizce olsa yapablirsin..oraları kurcakla bence : )
o da olmazsa xp yi sil tertemiz windows7 formatı atmanı öneririm...
sanırım sizin gibi hem xp ci hem windows 7ci kullananlar var ama sayısı windows7 yi kullananlardan az : )
buyrun bakabilirsini :
https://www.chip.com.tr/forum/tek ... a-win7_t123920.html
Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 23 Ağustos 2009 20:27