Arkadaşlar internetten win 7 indirdim iso dosyası iso dosyası ile nasıl format atabilirim ayrııca bende ili adet hard disk var birinde xp kurulu diğerinede win 7 kuracagım ben şuan xp kullanıyorum xp ile oturum açtıgımda bilgisayar açıkken direk olarak win 7 yi diğer hard diske kurabilirmiyim beni bu konuda aydınlatırmısınız.Saygılarımla
iso.dosyası ile format atma
peki iso dosyasını cd ye yazmak için illaki nero tarzı programlarımı kullanmam lazım direkt olarak cd ye atsam bir problem olurmu?
ilgilendiğin için teşekkürler allah razı olsun.iyi forumlar
dostum chip usb deb win 7 kurmayı analatıyor
winrar iso yu açıyor :)
usb den format atman için usb deb başlatman gerek
anakartında desteklemeli
windows xp kurulu hdd nin kablosunu çıkart format at
sonra biostan hangi hdd ile başlayacagını ayarlarsın olmadı açılırken F12 ye bas hangi hdd ile istedini işaretle o sefer o windows açılır :)
adaş yazı yazma sorunun mu var senin : dikkatli oku
2 şansınız varr ya cd ile yada flash bellek ile atabilirsiniz.
birde 2. hardiske format atıcaksınız ya pcyi açıp o şekilde atarsanız fakat hardiski sikemezsiniz
bu arda alttaki Google eart on sitesinden problem bendemi acabaHayır. Google zaten Earth'ın sayfasına yeni bir css aktarıcaktı. Bu o olsa gerek...[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Bu arada iso ile format atamazsın. Onu bir DvD ye Ashampoo Burning Studio 2012 gibi programlarla yazman lazım. Başka türlü olmaz..