öncelikle herkezin kandılı kutlu olsun
şöyle bir şey arıyorum ;
inglizce seti varya DAYLİGHT die videolu anlatım hani
onun gibi anlatan ispanyolca ve yahut italyanca videolu anlatımı varmı ?
bulursanız 2 sinide paylaşn :)
ispanyolca yada italyanca
setle olcak iş değil beyler ben de denedim hepsini ınsanın oğretime veya anlatıma ihtiyacı oluyo derslik ortamında o yuzden kurslar şart ben ispanyolca kursu için sıf bu yuzden infolang dil okullarına gidicem sanırım cnku gercekten bu tarz seylerle olmuyor.
ben infolang dil okullarından gayet memnunum mesela size de tavsiye edebilirim. :) ispanyolca veya italyanca kursuna gitmedim ama ingilizcesi çok verimli. ham eğlenceli hem eğitici oluyor bizim için.kaldı ki içim de rahat öğretme garantili eğitim almak çok güzel bir şey :)
öncelikle herkezin kandılı kutlu olsun
şöyle bir şey arıyorum ;
inglizce seti varya DAYLİGHT die videolu anlatım hani
onun gibi anlatan ispanyolca ve yahut italyanca videolu anlatımı varmı ?
bulursanız 2 sinide paylaşn :)dostum dil öğrenme eğitim setleriyle olacak işdeğil benimsana tavsiyem bi kursa gidip profesyonel destek alman, helede ispanyolca ve italyanca diyorsun diğertürlü çok zor,infolang dil okulları var orda bir çok dilde eğitim veriyorlar hemsertifikanıda alırsınn ayrıca bu ay ramazana özel indirimleride var.
aynen oyle profesyonel destek şart ve bu yuzden arkadaşların da dediği gibi infolang dil okulları doğru tercih olur,zaten diğer forum sitelerini ve giden insanlara da sorduğunda da bunu anlarsın kaldıki bu kadar insan boşuna bir kursu onermez ;)