iSpring Presenter güçlü bir e-öğrenme araç kitidir. PowerPoint içerisinde online dersler ve etkileşimli sınavlar, testler hazırlanmasına imkan tanır. Animasyonların, geçiş efektlerinin ve gömülü medya dosyalarının kalitesini korur. iSpring Presenter ile slayt gösterilerinizi zenginleştirmek için ses ve görüntü kaydederek ya da mevcut bir dosyadan alarak kullanabilirsiniz. Bu yazılım profesyonel Flash içerik koruma seçenekleri de sunar. Filigran, şifre koruması ve alan adı sınırlaması bunlardan sadece bazıları.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum
iSpring Presenter güçlü bir e-öğrenme araç kitidir. PowerPoint içerisinde online dersler ve etkileşimli sınavlar, testler hazırlanmasına imkan tanır. Animasyonların, geçiş efektlerinin ve gömülü medya dosyalarının kalitesini korur. iSpring Presenter ile slayt gösterilerinizi zenginleştirmek için ses ve görüntü kaydederek ya da mevcut bir dosyadan alarak kullanabilirsiniz. Bu yazılım profesyonel Flash içerik koruma seçenekleri de sunar. Filigran, şifre koruması ve alan adı sınırlaması bunlardan sadece bazıları.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum Oluşturulan Flash kurslar SCORM ve AICC uyumlu olduğu için herhangi bir eğitim yönetim sistemine yüklenebilirler. iSpring Presenter, içerik sunan iSpring Online hizmeti ile birlikte çok iyi çalışır.Ürün özellikleri:PowerPoint 2003, 2007 ve 2010'dan Flash'a kaliteli dönüştürme
PP animasyon efektinden 189 tanesi ve slayt geçişleri destekleniyor.
Entegre sınav oluşturucu
Ses ve video anlatım kaydedicisi
10 özelleştirilebilir oyuncu şablonu
İçerik koruma
Ve daha fazlası...
PowerPoint 2010 (x64) ve Windows x64 kullanıcısı iseniz, lütfen buraya tıklayın (Dosya boyutu: 36.4 MB)
Kaynak: www.chip.com.tr
DOWNLOAD: iSpring Presenter 5.6