İsraile karşı bir kişi eksiğiz

umit669
17-11-2012, 20:26   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

selam arkadaşlar,

arkadaşlar , okumakta oldugunuz bu baslıgı, türkiye'nin acil yardıma ihtiyaç duyduğu bir oyunu tanıtmak için gönderiyoruz . şu an , ' e-sim ' adlı sosyal strateji oyununda türkiye , israil ve yunanistan'ın toplu saldırısı altında ve oyuncu sayımız az olduğu için cephelerin çoğunda kaybediyoruz .

peki tamam da arkadaş e-sim nedir derseniz:

e-sim , internet üzerinden hiçbir kurulum gerektirmeden

oynanabilen bir strateji oyunudur . oyunda , gerçek hayattaki ülkeler bulunmakta

ve siz de bu ülkelerden birinin vatandaşı haline gelebilirsiniz . oyunun

temelinde sadece bir vatandaş hesabına sahip olmanız yatıyor , gerçek hayatın

bir simülasyonu diyebiliriz oyun hakkında . oyunda herkes ülkesi için savaşan

bir asker oluyor , aynı zamanda isterseniz şirket sahibi , holding kurucusu ,

gazete sahibi veya siyasetçi de olabilirsiniz . oyunda her ay parti başkanlığı ,milletvekilliği ve ülke başkanlığı seçimleri de oluyor .

verdiğim linkle açılan sayfada , login yazan yere vatandaş adınızı yazacaksınız . ( bu isim sonradan değiştirilemez . )

e-mail , şifre ve şifrenin tekrarı ( password and repeat password ) bölümlerini zaten biliyorsunuz . citizenship 'ten milletinizi seçeceksiniz , aynı zamanda başladığınız ülkeyi de seçmiş olacaksınız . region ( starting region) bölümündeyse hangi bölgeden başlayacağınıza karar vereceksiniz .

şimdiyse size oyunda yardımcı olabilecek bir sitenin linkini veriyorum , bu sitede oyunda ilk gün ne yapmanız gerektiğini ve askeri gruplar hakkındaki rehberleri bulabilirsiniz :http://www.sturkiye.com/kategori/oyun-rehberi/

oyuna kaydolduktan sonra , mutlaka ana sayfanın sol

tarafındaki mesajlarınızı ( mektup sembolüyle gösterilmiş ) kontrol edin . size

yardımcı olmak isteyen birçok oyuncuyla karşılaşacaksınız .

oyuna kaydolduktan sonra , bir medya devi olabileceğinizi

söylemiştim , gazetesi bulunan arkadaşlar sizin için çoktan yönlendirici ,

yardım edici makaleler hazırladılar , şuna göz atmanızı tavsiye ederim :http://e-sim.org/article.html?id=35061

ayrıca , irc kanalımız #esim.tr 'dir . http://mibbit.com/?channe...p;server=rizon.mibbit.org bu adresten ulaşabilirsiniz.Size hertürlü yardımcı olurlar

ekmeğiniz , işiniz hazır ; sadece sizi bekliyoruz !

israil'e ve yunanistan'a cevap vermemizde, onları silmemizde yapmamızda ortak olun

sen yoksan , bir kişi eksiğiz !

asdf2345
23-11-2012, 18:32   |  #2  
asdf2345 avatarı
Yeni Üye
23 mesaj

Bu E-sim anladığım kadarıylar eRepublik gibi bir oyun açıkçası ilgimi çekti başlamayı düşünüyorum...

umit669
23-11-2012, 22:01   |  #3  
OP Taze Üye
2 mesaj

Başlarken benim verdiğim linkten üye olursan ekstra ödüller alırsın.

asdf2345
23-11-2012, 23:39   |  #4  
asdf2345 avatarı
Yeni Üye
23 mesaj

Eğer başlarsam senin linke tıklarım.