hamza123BEN DÜZELTİYORUM YANIMDA GÖTÜRECEĞİM TEK ŞEY BENİ TERK EDEN SEVGİLİMİNdostum bence baştan düşün,ıssız bir adadasın ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde değil...
ıssız bir adaya götüreceğiniz üç şey nedir
TAM BENİM İÇİN İŞTE ISSIZ ADA SES YOK SEDA YOK OH BE CENNETTİN FOTOKOPİSİ :DAKIL HASTANESİNDE DEİL
AMA SENİ BİLMEM
hamza123cennetin fotokopisi kısmı okey de eski sevgili resmi ne oluyor cehennemden kaçak giren yolcu mu o kısmınınTAM BENİM İÇİN İŞTE ISSIZ ADA SES YOK SEDA YOK OH BE CENNETTİN FOTOKOPİSİ :DAKIL HASTANESİNDE DEİL
AMA SENİ BİLMEM
cennet olduğunu sanmıyorum.
baykalı götürürdüm böylece üle rahat bir nefes almış olurdu :)))
Zülfikarsevdiğimden değil nasılsa bol bol vakit olacak bakıp bakıp küfür ederimhamza123cennetin fotokopisi kısmı okey de eski sevgili resmi ne oluyor cehennemden kaçak giren yolcu mu o kısmınınTAM BENİM İÇİN İŞTE ISSIZ ADA SES YOK SEDA YOK OH BE CENNETTİN FOTOKOPİSİ :DAKIL HASTANESİNDE DEİL
AMA SENİ BİLMEM
cennet olduğunu sanmıyorum.
hamza123Zülfikarhamza123[:D
sevdiğimden değil nasılsa bol bol vakit olacak bakıp bakıp küfür ederimAllah iyiliğini versin.
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0991 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007Pompeibaykalı götürürdüm böylece üle rahat bir nefes almış olurdu :)))helal sana be koçum yol paranı ben vericem yeterki götür şunuHELAL SANAYıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0259 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: May 2007ceryan67arkadaşım ben clooneynin fanatik hayranıyım yani biraz düşünebiliyorsan anlarsın hem ne olacağını yazmama gerek kalmamış zülfikar arkadaşım söylemiş zaten..öcüü-georgebu nolacak...samet1986ya arkadaşlar sizin zaten adaya clooney ile gitmeniz garip olmazmıydı yok yanıma alırdım almazdım falan diyorsunuz. bu arada sen kimden bahsediyorsun yastık yorganımı paylaşmam diyerek? selçuk abidenmi.chiemsee111Ben ise; samet1986, Öcüü ve Selcuk Islamoglunu alirdim yanima (yanlarinda getirdikleri banada lazim olacak.)Akıllıca.
(George haric)Ama ben yastık,yorganımı biriyle paylaşmam.
chimsee ve samet arkadaşım,, bikere yastık yorgan bana lazım olacağını düşünseydim ben zaten yanıma alırdım değilmi.. Almama gerek yok; clooney yanımda olacağı için geceleri uyumayacağım kesin
Son Düzenleme: öcüü ~ 25 Mayıs 2007 16:24İlk MaestroTeşekkür Sayısı: 211,767 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006Dayanamıcam bende yazıorum.Madem Öcüü clooneyı götürüyo bende
Elisha Cuthbert'i götürürdüm. Nasıl olsa uykusuz geceler beni bekler.
İşin şakası bır yana
Herhalde Erkançın yaptıgı gıbı bır sandal, kürekleri ve bu hatunu götürürdüm.Sandal sefası hesabıYıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 13,213 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2007borga öööfffff be forum ağladı beeeeee bu hatunla adaya gitsem kıyarım nikahı bir daha adadan dönmem
Son Düzenleme: erkanc ~ 25 Mayıs 2007 16:36İlk MaestroTeşekkür Sayısı: 211,767 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006google'da bır ara istersen bak daha neler bulacaksın.
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0944 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2006öcüüceryan67arkadaşım ben clooneynin fanatik hayranıyım yani biraz düşünebiliyorsan anlarsın hem ne olacağını yazmama gerek kalmamış zülfikar arkadaşım söylemiş zaten..öcüü-georgebu nolacak...samet1986Yorganımı kimseyle paylaşamamya arkadaşlar sizin zaten adaya clooney ile gitmeniz garip olmazmıydı yok yanıma alırdım almazdım falan diyorsunuz. bu arada sen kimden bahsediyorsun yastık yorganımı paylaşmam diyerek? selçuk abidenmi.chiemsee111Ben ise; samet1986, Öcüü ve Selcuk Islamoglunu alirdim yanima (yanlarinda getirdikleri banada lazim olacak.)Akıllıca.
(George haric)Ama ben yastık,yorganımı biriyle paylaşmam.
chimsee ve samet arkadaşım,, bikere yastık yorgan bana lazım olacağını düşünseydim ben zaten yanıma alırdım değilmi.. Almama gerek yok; clooney yanımda olacağı için geceleri uyumayacağım kesin
Ben yanımda clooney, angelina jolie, v.s gibi ünlüler götürmediğim için uyuyacağım. Sizde sabahlıcaksınız, herkes ihtiyacı olan ve istediği şeyi şeyi götürürSon Düzenleme: samet1986 ~ 25 Mayıs 2007 16:59Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0991 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007Borga-xDayanamıcam bende yazıorum.Madem Öcüü clooneyı götürüyo bendeDÜŞÜNDÜMDE SEVGİLİMİN RESMİNİ ALMASAMDA OLUR BU HATUN VARKEN
Elisha Cuthbert'i götürürdüm. Nasıl olsa uykusuz geceler beni bekler.
İşin şakası bır yana
Herhalde Erkançın yaptıgı gıbı bır sandal, kürekleri ve bu hatunu götürürdüm.Sandal sefası hesabıİlk MaestroTeşekkür Sayısı: 211,767 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006Ahhh ahhh Fazla söze gerek yok
Bide angeline julie derler benı deli ederler.Ne buluyolar o dişlek kadında
Son Düzenleme: Borga-x ~ 25 Mayıs 2007 17:23Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0259 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: May 2007samet1986Yorganımı kimseyle paylaşamamhmm demekki ben yanlış anlamışım; "biriyle paylaşmam" demek "kimseyle paylaşamam" anlamındaymış. ok.İlk MaestroTeşekkür Sayısı: 211,767 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006Neyse benden bu kadar, Modlardan papara yemeden ben bıtırdım konuyu.
İlk MaestroTeşekkür Sayısı: 211,767 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006Walla ben hatunu kendıme almıştım ama baya sulanan oldu
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0259 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: May 2007Borga-xgoogle'da bır ara istersen bak daha neler bulacaksın.google da ararken Elisha Cuthbert Without Make-Up yada no make up yazarak aramalısın çünkü iyi düşün ıssız adaya gidiyorsun
orda böyle olur bu:
bide bunlar var tabi bunlara da bak boş yere milletin göz zevkini daha fazla bozmiyim diye link olarak veriyorumYıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0944 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2006O zaman adaya Elisha Cuthbert + makyaj setlerini götürmek lazım. İkisi bir arada misali.
İlk MaestroTeşekkür Sayısı: 211,767 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006samet1986O zaman adaya Elisha Cuthbert + makyaj setlerini götürmek lazım. İkisi bir arada misali.
Buda kıskananlara ders olsunYeni ÜyeTeşekkür Sayısı: 044 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: May 200710 tır dolusu hamburger
10tır dolusu kola vs meşrubatlarcem yılmaz :D
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0259 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: May 2007Borga-xders olsun dediğin şeye bak..samet1986O zaman adaya Elisha Cuthbert + makyaj setlerini götürmek lazım. İkisi bir arada misali.
Buda kıskananlara ders
ya ben george clooney gibi biri yanımda olduğu halde makyaj seti götürmeye gerek duymamışım sen ne diyorsun allasen. ne kıskanması
makyajsız haline bak şunun hahaha ben ondan daha güzelim vallabana bunlar yeter..
öcüü-güneş gözlüğü
-güneş yağı
-georgeYıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0259 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: May 2007noldu borga cvp yazmıyorsun
sustun bakıyorumYıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0592 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2004Ben mangalı, nevaleyi, olta takımlarını alayım, sizde kapın 3'er birşey gelin...
Yalnız öyle Elisha Cuthbert olaylarına girerseniz kavga çıkar, herkesin çift gelmesi icap eder, hoş olmaz.
George Clooney hayranı olarak gelmesine izin veriyorum, hoş beş ederiz, takım elbiselerden konuşuruz :) Yalnız öcüü'den uzak tutmak lazım. Öcüü sen de Chip Online'dan elemanlarla kaynaşırsın artık, boşver Corc'u!