anketlerde çıkar ya hani genellikle liselerde bulunan özelliklede yeni mezun rehberlikçiler yapar vazgeçemediğin üç şey ne demezler de böyle sorarlar. aslında cevabı bellidir kumral sarışın esmer ama bi yerden sonra bunlar da bayar..
ben olsam harbi kafa dengi bir alman bir fransız birde ingiliz alırım şahane dörtlüyü kurduğumuz vakit hiç sıkılmayız, fıkradan fıkraya koşarız.
siz ne götürürsünüz forum sakinleri nedir fikriniz bakalım nereden esti onu da bilmiyorum de bi sorim dedim ilginç şeyler çıkabilir
ıssız bir adaya götüreceğiniz üç şey nedir
hiç kimseyi almam
birkaç okunası güzel kitap..
yaşamamı sağlıyacak gıdalar...
ÇAY
ne güzel kafa dinler insan yaa...
bir ara siemens SX1 fanatikleri vardi ve sloganlari soyleydi: adaya dusunce alinacak 3 sey; S-X-1
bir ara ben SX1 kullandım,bence en süper stres aracı :D
ada ya düşünce yanına bu telefonu alırsan,sinirlerini yıpratırsın.
-güneş gözlüğü
-güneş yağı
-george clooney
yorgan,yastık,nevresim takımı... Issız bir adadaysam uyuyacak çok vaktim var demektir.
öcüü-georgebu nolacak...
Bende yanıma eeee ne alsam... buldum Teleskop, Mikroskop, george clooney.. öcüye lazım olur diye...
Ben ise; samet1986, Öcüü ve Selcuk Islamoglunu alirdim yanima (yanlarinda getirdikleri banada lazim olacak.)
(George haric)
chiemsee111Ben ise; samet1986, Öcüü ve Selcuk Islamoglunu alirdim yanima (yanlarinda getirdikleri banada lazim olacak.)Akıllıca.
(George haric)Ama ben yastık,yorganımı biriyle paylaşmam.
Selçuk abi ; çakmağa gerek yok be abi. Adada ateş yakarsın izci misali
Uğraşmak istemezsen lazım tabi çakmak.
Son Düzenleme: samet1986 ~ 23 Mayıs 2007 04:59
BOOMFUNKMCSbir ara ben SX1 kullandım,bence en süper stres aracı :DBen hala kullanıyorum. 2kere servise gitti. Şimdi uslandı.1 senedir sorun çıkarmıyor.Arada sırada kitlenmese. Bi de gülmeyin ama ben 1.070 ytlye almıştım Sx1'i.ada ya düşünce yanına bu telefonu alırsan,sinirlerini yıpratırsın.
Soruya gelince Issız adaya düşünce yanına ne alırsan al boş.Cep telefonu mu şarjı bitecek bi daha dolduramayacksın,laptop da aynı şekil.Çakmağın gazı bitecek adada gaz yok,Chipin son sayısı okuyacaksın bitecek bi anlamı kalmayacak en iyisi bunları kendine yuk etmemek.Adada doğaçlama bişeyler takılırız artık.
Son Düzenleme: ufuks ~ 23 Mayıs 2007 11:48
ıssız ada kafa dinelmek için birebir yanıma alacağım üç şey canım sıkılarsa geri dönmek için bir sandal iki adette kürek
ufuks, o telefonu kullanan baya kisi tanidim. guncelleme yapinca sorun felan kalmiyordu. hatta bizim Türkiyeden fanlari guncelleme dosyalarini modifiye bile etmislerdi.
mezdeke
müzik yapacak bişeyler de yamyamlardan buluruz artık
serkan beraber gidelim olmazsa sen üçüncüye bişey bulamamışın bitane m4a1 yada mp5 bul counter daki gibi çünkü silah lazım yamyamlar silahtan korkar yoksa o adada ölene kadar mokoko oluruz allahıma kitabıma
karadas_serkansedef ağacından üretilmiş ve işlemeli bir tavla,neden illa sedef ağacından ve işlemeli
aşağısı kurtarmıyomu
hayır,tabiki başka tür ağaçlardan üretilmiş olabilir ama sedef,gürgen,meşe gibi ağaçlardan olması daha iyi olurdu.ben tavlayı sesiyle oynarım.gerek zar atarken gerekse kapı alırken vurdummu o tok ses çıksın :D
işlemeli olsun çünkü motifler her zaman ilgimi ve dikkatimi çekmiştir,oyuna benim için tat katıyor.
silah ne kelime jeomania(Ahmet),boş ver.ıssız ada olunca o dediklerinde olmaz sanırım.
hiç bir şey almam sadece yalnız ve bir başıma giderim dünyanın en güzel şeyi yalnızlık
hamza123hiç bir şey almam sadece yalnız ve bir başıma giderim dünyanın en güzel şeyi yalnızlıBen görürüm seni 3 günden sonra.
Ben ise
Bilgisayarım ,Yetcek kadar elektrik, birde internet
ceryan67hizmetçi ....öcüü-georgebu nolacak...
kendi işini kendin yap
HİZMETÇ
hamza123kendi işini kendin yapAslında şöyle düşünmüş de olabilir arkadaş,George artıkHİZMETÇ
orta yaşın üstüne çıkmaya yüz tutmuş bir adam.Issız adada
yapacak bişey yok sevabına yaşlı adama kendi hizmet etmek istemiş de olabilir.Bu düşük bir ihtimal tabi....
Her kadın gibi ıssız adada bile bronzlaşmaktan başka bişey
aklına gelmemiş.Sırtına da güneş yağı süremeyeceğine göre.Zavallı George