Aslında daha evvel bu site ile en ufak bir bilgim yoktu.Bir-iki defa girdim ama gerek dizaynı gerekse yapılandırılışı bana itici geldi ve çok ta dolaşmadım.Ama geçen gün jawhlan adlı forum kullanıcısının attığı bir mesaja cevap vermem üzerine site hakkında bilgim oldu.Konuyu buradan okuyabilirsiniz.
Konuda arkadaş 2000 lira civarı bütçesi olduğunu ve 2 notebook arasında kararsız kaldığını ve hangisini alması gerektiğini soruyordu.Buraya kadar herşey normal ama garip olan verdiği makinalardan biri i7 620 işlemciye 5650 ekran kartına sahip bir sony idi.Normal şartlarda fiyatı en az 3500 lira belkide daha fazla olması gereken bir üründü.Bende "arkadaş bunda bir yanlışlık var o makina o fiyata olmaz" diye mesaj attım. Sonra süleymen mesaj atmış "bu istanbul bilişimin pazarlama kandırmacası" diye bende böylece konuya vakıf oldum.Vaktim yoktu anca vakit bulup verdiği makinayı aradım.
istanbul bilişimin konuyla ilgili sayfası [url=http://www.[spam].com.tr/SONY-VAIO-_VPCEB1AGX-BI-NOTEBOOK,14212.html]burada[/url]
ama işin garibi dünyanın önde gelen alışveriş sitelerinde,sonynin belli başlı merkezlerinin hiç birinde böyle bir model yok!
buyrun sony ingiltere ürün sayfası
sony usa ürün sayfası
olay şu bir hevesle bu makinayı böyle uygun fiyata bulan arıyor firmayı ve makina stoğumuzda yok ama benzer bir modeli verelim diyerek insanları kazıklamaya çalışıyorlar.Siz siz olun bu çakallara kanmayın ve etrafınızdaki insanlarıda uyarın.Bunu yapan i720 işlemcili diye aldığınız makinayı adresinize i3 lü olarak yollayıp stokta yoktu bunu yolladıkta der yarın öbür gün.Böyle çakallıkla insan kandırarak ürün satmaya çalışan bir firmaya itibar etmeyin lütfen
ayrıcaşikayetvar ın istanbul bilişim sayfasına göz atarsanız dediklerimi daha iyi anlayabilirsiniz.
Ayrıca burayı okursanız artık nr dediğimi iyice anlarsınız