katılıyorum bende bunu anlatmaya çalışmıştım.Geçen yıl KIS 2009, NIS 2009 ve Eset Nod32'nin bulamadığı spyware'i Ashampoo Antispyware bulmuştu. Şu sıralar KIS 2010 kullanıyorum. Kurulum esnasında Ashampoo Antispyware programını kaldırmam gerektiği uyarısı verdi ve kaldırmak zorunda kaldım. KIS 2010 ile uyumlu olan hangi antispyware'leri önerirsiniz?
İşte Antivirüslerin kapışması..!!!
- 1
- 2
Kaspersky Internet Securıty 2010 u hiçbir programa değişmem.Eset Smart Securıtymiş yapmayın arkadaşlar o program virüslerle halay çekiyor resmen.Kis 2010 yüklü pc me okadar virüslü flash bellek,dvd vs. taktım vistam hala dimdik stabil çalışıyor.Ayrıca kasperskyın kastığı felan da yok.
KASPERSKY INTERNET SECURITY 2010
ARKADAŞLAR KIS 2010 HEM INTERNET HEMDE ANTİVİRÜSTÜR BAŞKA PROGRAMA GEREK YOK RESİMDE DE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ:
http://www.dosyayukle.tk/images/501_KIS_2010.jpg
kıs gdataya göre daha fazla yorar demişsiniz bu yorumunuzu neye dayanarak söylediniz benim pc kisi kaldırıyor ama gdatada bariz ağırlaştı. gdata bazı videoları bile tarıyor o yüzden gdatada daha fazla ağırlaşma gördüm kis a göre. Ashampo yu söyleyen arkadaş bende kis 2010 ve ashampoo antispyware kullanıyorum kis tertemiz diyor ashampoo 9 zararlı buluyor. öncesinde ashampo yüklüyken belki olmaz ama önce kis i yükleyin sonrasında ashampoyu yükleyin şu anda kis sisteminizde yüklüyse sadece ashampoyu yükleyin çalışacaktır bende uyarı dahi vermedi ama kis ilk kurulumda kendinden öncekilerin temizlenmesini istiyo.
Geçen yıl KIS 2009, NIS 2009 ve Eset Nod32'nin bulamadığı spyware'i Ashampoo Antispyware bulmuştu. Şu sıralar KIS 2010 kullanıyorum. Kurulum esnasında Ashampoo Antispyware programını kaldırmam gerektiği uyarısı verdi ve kaldırmak zorunda kaldım. KIS 2010 ile uyumlu olan hangi antispyware'leri önerirsiniz?
yanlış alarm da olabilir.
Kaspersky bilgisayarı derinlemesine etkliyor bütün işlemleri takip etmesi ve kendini koruma özelliği pc'yi çok ağırlaştırıyor pc açılış kapanışı acayip derecede etkiliyor tam taramada ise pc kullanılmaz hal alıyor seçenklerde derin tarama etkin olmasada derinlemesine bir tarama gerçekleştiriyor. şimdi diyeceksiniz daha iyi ya hepsini bulur hayır kasper boşa bellek harcıyor eset te buldukalrının aynısını buluyor kaspersky derin tarıyor eset yüzeysel ama sonuçlar aynı. kaspersky i dünyayı kasan ilan ediyorum:) gerçekten güzel bir program ama çok masrafçı.
Alper35.5.! aynı şey.! nod32 lafda eset smart security de ki antivirus programı.tabi program demeye 1000 şahit ister.!Adem Kaya ya katılıyorum.! nod32 yi filan antivirus programı diye buraya yazmışsınız.beş para etmez bir antivirus nod32.!asıl şuanda dünyada en çok kullanılan mcafee niye bu listede yok ben hala onu anlamış değilim.!Aynı şeyleri düşünüyorum.Bir kere ben Eset'in güvenlik yazılımlarını berbat buluyorum resmen.Nasıl birinci oldu acaba, rüşvet falan mı verildi ?
nod32 yi ilk 100 e bile almam :)
Norton, Kaspersky gibi firmaların anti-virüsleri de daha iyi ondan.
Benim tecrübelerime dayanarak:
1) Arcavir Home Protection 2010
2) Panda Internet Security 2010
3) Avira Anti-vir
4) Microsoft Security Essentials
5) Norton
6) KasperskySon Düzenleme: Linuxlover ~ 02 Mart 2010 21:46
Doğru düzgün olan antivirüsler belli oluyo zaten Norton,Kaspersky ve GData.
ya ben size şunu söyleyeyim o zaman tekrar yazıyorum kaspersky kullandım uzun bi süre.scan yaparken duş falan alıyodum mouse hareket etmiyodu bu kadar zahmete rağmen hakkaten nod32 ile aynı şeyleri buluyo.kabul son derece iyi yazılım ama çok yoruyo sistemimi.norton 360 ı ise kesinlikle kaldırmadı makinam.
benim sistemimde nod32, microsoft security essentials ve bi tane de usb koruma programı sürekli olarak çalışıyo.bunların yanında ekstradan iki tane spyware programıyla taratıyorum arada.şu ana dek iki tane üst ve orta tehlikeli solucan veya trojan bulundu.
başka bi konuda sorunumu yazmıştım bakan gören arkadaşlar varsa.akşamüstü derinlemesine bi tarama yaptım ve o konudaki sorunumunda trojan veya baska yazılıma bağlı olmadığı ortaya çıktı.
bence tek yazılıma güvenmemek lazım sadece.bunu bilir bunu söylerim.
Arkadaşlar ben kendi denemelerime göre fikrimi yazdım.! yani hem pc yi kasmayan hemde derinlemesine çok iyi tarama yapan.Benim kullandıklarım içinden bir tek mcafee var.!ha şimdi demeyinki.Mcafee kullanıyo bu ondan mcafee diye bağırınıyo :) alakası yok.! ben KIS kullanıyorum.! ne yazikki Ankarada Bir çok yerde aramama rağmen Mcafee bulamadım.!bir tek bilgisayarımı aldığımda 60 günlük bir deneme sürümünü kullandım.Ondan sonrada KIS e geçmek zorunda kaldım.!
Ama dediğim gibi.Mcafee hem kasma konusunda hemde virüsleri bulma ve etkisiz hale getirme konusunda bence 1 numara.!
Eset firmasının yazılımları bence berbat yazılımlar.!ama derler ya her koyun kendi bacağından asılır.Herkes tabikide istediği programı kullanır. :)
Geçen yıl KIS 2009, NIS 2009 ve Eset Nod32'nin bulamadığı spyware'i Ashampoo Antispyware bulmuştu. Şu sıralar KIS 2010 kullanıyorum. Kurulum esnasında Ashampoo Antispyware programını kaldırmam gerektiği uyarısı verdi ve kaldırmak zorunda kaldım. KIS 2010 ile uyumlu olan hangi antispyware'leri önerirsiniz?Arkadaşım ŞURADAKİ KONUYA<bakarsan ben bi kaç program önermiştim.... Spyware doctor hariç çünkü KİS2010 ağır birde spyware doctor da ağır 2 ağır program nahoş olur şimdi... Diğerlerinden seçip kurabilirsin...</
Aynı şeyleri düşünüyorum.Bir kere ben Eset'in güvenlik yazılımlarını berbat buluyorum resmen.Nasıl birinci oldu acaba, rüşvet falan mı verildi ?
Norton, Kaspersky gibi firmaların anti-virüsleri de daha iyi ondan.
Benim tecrübelerime dayanarak:
1) Arcavir Home Protection 2010
2) Panda Internet Security 2010
3) Avira Anti-vir
4) Microsoft Security Essentials
5) Norton
6)
verdiğin sıralama berbat hem rüşvet mi saçma :) zaten testi yapan benim ben mi rüşvet vericem esete :) ben kanıtladım yalan yok eset işte eğer inanmıyorsanız buyrun kendiniz tets edin hepsini parça parça indirip yükleyin yapın taramalarını güncellemerlini eicar.com dan da test virüslerini indirin bakın performanslarına hızlarına ve güçlerine..1.esett...
- 1
- 2