Merhaba arkadaşlar, en popüler 4 internet güvenlik programını karşılaştırdım ortaya işte bu manzara çıktı.
ESET Smart Security 4: Tarama hızı-16 dk 12 sn. gelişmiş sezgisel koruma antivürüs ve anticasus yakalama özelliği. gelişmiş kişisel güvenlik duvarı ve gelişmiş istenmeyen e-mail engelleme özelliğ gelişmiş parola güvenliği ve gelişmiş temizleme teknolojisii.Güncellenme Hızı:51 sn. Bellek:1.5 kb
Kapersky İnternet Security 2010: Tarama hızı-3 saat 21 dk standart sezgisel koruma antivirüs ve anticasus yazılım engelleme botnet ve gelişmiş ağ güvenlik modülleri hacker saldırılarına karşı kabiliyetli koruma daha az yanlış alarm verme özelliği ve standart güvenlik duvarı.Güncellenme hızı: 9 dk. Bellek: 16.5 mb
Norton İnternet Security 2010: Tarama hızı: 2 saat 11 dk Standart güvenlik duvarı antivirüs ve casus yazılım, kötücül yazılım yakalama özelliği gelişmiş sonar teknolojisi ve gelişmiş kişiselleştirilebilir ve ayarlanabilir özelliği. Güncellenme Hızı:3 dk 5 sn. Bellek:11 mb
Gdata TotalCare 2010: Tarama Hızı: 1.6 saat 34 sn gelişmiş antivirüs ve casus yazılım yakalama özelliği. standart güvenlik duvarı.standart sezgisel tanımlama.sistem yedekleme ve sistem kurtarma özellikleri ve seçenekleri.ayarlanabilir modlar.istenmeyen yazılım yakalama.bellek gösterimi ve şık grafik tasarımları.yerleşik savunma ve gerçek zamanlı dosya ve sistem koruması.gerçek zamanlı kullanıcı uyarısı ve gerçek zamanlı müdahele.Güncellenme hızı:2.3 dk Bellek:7.2 mb (yeni eklendi)
NOT:Yapılan testler Windows 7 işletim sisteminde uygulanmıştır gösterilen bellek oranları tarama ve güncellemeler haricidir ayrıca programların sadece temel özellikleri anlatılmıştır.
Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler.