İşte CES - 2010, ve İşte Steve BALLMER !!!-ÖZEL

Turkish Developer
07-01-2010, 19:56   |  #1  
Turkish Developer avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
671 mesaj

Dünyanın en büyük tüketici elektronik fuarı olan CES 'in açılış konuşmasını Microsoft CEO - Steve BALLMER 'in yapacağını ve fuarda konuşmacı olarak konferans verecek diğer önemli büyük CEO isimlerin programınıBURADA duyurmuştuk...

Geçen yıl olduğu gibi, bu yılda açılış konuşmasını, Microsoft'un patronu Steve  BALLMER yaptı.

Tüketici Elektroniği Fuarı (CES) 2010 , elektrik kesintisi ve sorunu yüzünden , yarım saatlik küçük bir gecikmeyle başladı.

Her zamanki keyifli sahne performansına sahip olan Steve BALLMER in , bu yıl firmasının (Microsoft'un) hangi ürüne ağırlık vereceğini ve tanıtacağını merak ediyordu. Geçtiğimiz yıl CES 2009 un sürprizi Windows 7 olmuştu. Bir işletim sistemi yada yazılımın olmayacağı bekleniyordu ve bu beklenti de boşa çıkmadı.

Microsoft un Prod. Manager'i Ryan ASDOURİAN da sahnede sürpriz ürün tanıtımı öncesi BALLMER ile Windows 7 işletim sistemlerine doğru yol alıp ve Sony - 3D - Dokunmatik ekranlarını, HP - Lenovo Toshiba -Aspire -  Acer in yeni tasarım ürünlerini tanıtıp, canlı oyun testini gerçekleştirdiler. Birlikte Windows 7 üzerindeki  yenilikleri, MAP ve Navigasyon uygulamalarındaki yenilikleride katılımcılara gösterdiler.İnternet üzerinden TV ( 3 D ) yayınlarındaki ulaşılan son nokta alkışlar arasında tanıtıldı.

Microsoft un 2010 yılında XBOX 360 için yeni konsollarda da hızlı bir çalışma içinde olacağının vaadlerini verdi.Bu konuda
Steve BALLMER ve RYAN sahneyi Microsoft'un başarılı liderlerinden  - Robbie BACH , bırktılar.
X-BOX 360 ın yeni hedef çalışmalarını ,Başarıların verdiği istatistiki oranları, Oyun dünyasında gelinen son noktayı ,Oyun efektlerindeki değişim ve üstün görselliklere yol alındığının sözünü güven içindeki sunumunda duyurdu.

İşte Microsoft un 2010 da üzerine duracağı ürün :

Microsoft CEO’su Steve Ballmer, HP ile ortaklaşa ürettikler Windows 7 kullanan dokunmatik ekranlı tablet PC’yi APPLE nin Ocak ayı ortasında yapacağı yeni ürün tanıtımı ve Mart ortasındaki satışa başlamasından önce duyurdu.

Steve Ballmer ürün hakkında Windows 7 işletim sistemi  kullanacağı dışında bir bilgi vermedi ve şimdilik bilgi vermekten kaçındı,ve net bir isimde henüz konmadı.

Yılın son çeyreğinde  satışta olacağı belirtilen ürünün tam donanım listesi ise reklamlarının yapılmaya başladığı tarhilerden öncede çıkacağı beklenebilir.

Teknolojinin ulaştığı ve firmaların son sistemlerin tanıtıldığı Teknoloji fuarı CES 10 Ocak tarihine kadar  sürecek...

CES 2010 -  Steve BALLMER Açılış Konuşmasını İzleyebilirsiniz... ( veya BURADAN )

CES - 2010 Program Listesi

TURKİSH DEVELOPER
Software - Developer
News Reporter

Son Düzenleme: Turkish Developer ~ 07 Ocak 2010 20:25
PcMaKeR
07-01-2010, 21:42   |  #2  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj

II Loveeee Thhiiss Compannnyyy Yeaaaa.
Ballmerın ünlü sözü.

Turkish Developer
07-01-2010, 21:54   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
671 mesaj
Alıntı: PcMaKeR  
II Loveeee Thhiiss Compannnyyy Yeaaaa.
Ballmerın ünlü sözü.

'' Developer's, Developer's, Developer's ... '' http://www.youtube.com/watch?v=8To-6VIJZRE Geek
Çılgınlık sınır tanımıyor.Buda bir çılgın dans...  CEO muzun bu halinede  hiç inamamamıştım ya : http://www.youtube.com/watch?v=wvsboPUjrGc

Son Düzenleme: Turkish Developer ~ 07 Ocak 2010 21:55
PcMaKeR
07-01-2010, 22:48   |  #4  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
8,935 mesaj
Alıntı: Banned  

'' Developer's, Developer's, Developer's ... '' http://www.youtube.com/watch?v=8To-6VIJZRE Geek
Çılgınlık sınır tanımıyor.Buda bir çılgın dans...  CEO muzun bu halinede  hiç inamamamıştım ya : http://www.youtube.com/watch?v=wvsboPUjrGc
https://www.chip.com.tr/forum/gul ... -gates_t144518.html
Bak bakalım Steve Ballmer ın daha neleri var.
Ben şok oldum adam manyak reklam yapıyor.
12 kere developers diyen bir adamdır kendisi.
Bir daha TR ye gelirse ne olursa olsun sırf elini sıkmak için yanına gideceğim. Başka birşey istemiyorum.
Aslıda ms de iş verse süper olurda.

Turkish Developer
07-01-2010, 23:00   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
671 mesaj
Alıntı: PcMaKeR  
https://www.chip.com.tr/forum/gul ... -gates_t144518.html
Bak bakalım Steve Ballmer ın daha neleri var.
Ben şok oldum adam manyak reklam yapıyor.
12 kere developers diyen bir adamdır kendisi.
Bir daha TR ye gelirse ne olursa olsun sırf elini sıkmak için yanına gideceğim. Başka birşey istemiyorum.
Aslıda ms de iş verse süper olurda.

Sahne performansı ve hakimiyetini bu kadar iyi kullanan, etkili ve kışkırtıcı tanıtım konuşmalarını  gerçekleştiren,  başka bir yönetici daha olduğunu sanmıyorum. :)>
 Tüm halleride doğal olması, göstermelik olmadığı masumiyetini ortaya koyuyor zaten .. :)>

CES 2010 da nakaratları  '' Bing - Bing - Bing '' oldu.. Herkes bir anda '' Yoksa yinemi....'' diye akıllarından geçirmiş :)>

Türkiye'ye karşın bir ilgiside var aslında...Türkleri sevdiğinide yaklaşımlarından belli etmişti.
Microsoft un %-300  büyümesine vesile olan, eski Microsoft Türkiye Genel Müdürü Sn. Çağlayan ARKAN'ı keşfetmesi ve Microsoft un hisselerinin %-11 ini elinde bulundurduğu bir kademeye Genel Müdür olarak atamasıda ,güven ortaya koymaya yetttiğinin göstergesidir..

PcMaKeR
07-01-2010, 23:19   |  #6  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
8,935 mesaj

Da da da.
Hiç kimse üretken bir çalışanı kaçırmaz. Türkler bu yüzden dışarı gidiyor. Ben hiç bizde kalanı görmedim tek tük var. gerisi ms gibi büyük şirketler tarafından alınıyor.

Kapalı Hesap (135391)
08-01-2010, 16:34   |  #7  
Kapalı Hesap
2,758 mesaj

Noluo la :)

PcMaKeR
09-01-2010, 08:59   |  #8  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
8,935 mesaj

Melih birgünde konuya uygun cevap versen ölür müsün acaba?

_hEro
09-01-2010, 16:25   |  #9  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
3,428 mesaj

İnternet üzerinden TV ( 3 D ) yayınlarındaki ulaşılan son nokta alkışlar arasında tanıtıldı
Bu 3d konusudna birşeyi merak ediyorum.3d gözlüğü ile normal bir lcd monitörden izlenebiliyor mu ?

Bu arada PcMaKeR what is love ı yaptıklarını ilk defa görüyorum :)) En güzelide oyduya.