ati ve nvidia 2005 yılı sonuna kadar yeni teklonoji geliştirmeyeceklerini açıklamışlar 2005 ylı sonuna kadar şu anki teklonojilerini üreteceklerini bildirmişler hadi bakalım hayırlısı elinizdekilerle idare edin yeni teklonojili ekran kartlarını beklemeyelim
işte önemli bir haber
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bu haber GeForce6800 Ultra ya da ATI X800 ekran kartlarının ucuzlamayacağı anlamına mı geliyor? Biliyorsunuz br kartların fiatları yaklaşık 500-600$ civarında.
Sanırım bu ucuzlamayacak anlamına geliyor çünkü yeni nesil ekran kartı çıkarmayacakları için şu na piyasada bulunan ekran kartları değerlerini kaybetmeyecekler gsm lerden düşünün bir telefonun bir üst modeli çıktığı zaman eski modelin fiyatı hemen düşüyor ama tam tersini düşünün yenisi çıkmadığı zaman eskisinin değeri kaybolmuyor hatta dahada yükseliyor
alıntı:evet bu konuda haklısın birazda olsa younlar konusunda rahat edecez çok oynamak istediğimiz bri oyun için gidipte ekran kartı almayacağız
Gönderen : chip_recepvallaha çok iyi bir haber. o zman yüksek grafikli oyunlarda piyasaya çıkamaz ve ekran kartı terfisinin bir sonu gelir:=======))))))))))
Yaws zate 2005'e ne kaldı ki.Bu GPU ların üzerinde oynayarak baya bi ekran kartı çıkar yanee
2005 e kadar değil 2005 sonuna kadar çıkmayacakmış yani bir sene rahatız
bu sözlerden sonra inanamaya hep birlikte devam :) Sakın yanlış anlaşılmasın arkadaşımız elbette doğruyu söylüyor ama bunun bir gün gerçekleşeceğini düşünemezdik değil mi? çünkü bilgisayar dünyasının içinde olduğumdan beri böyle şeyler olmadı, vardır mantıklı bir açıklaması herhalde bu olanların.
ne kadarda boş durmasalarda dünyadaki ekran kartı öncüleri nvidia ve ati diğerleri zaten bunların teklonojilerini kullanıyorlar
Arkadaşlar doğrusunu isterseniz ben pek inanmıyorum baksanıza x 700 pro ve xt ati hazretleri tarafından çıkarılıyor bile yani boş laflar bunların söylediklerini kaale almayın körlerle sağırlar birbirini ağırlar...
valla dostum bilemem ben duyduğumu yazdım bence doğrudur bir çok yerden duydum