işte yaptığım çalışmalar phtoshop
Arkadaşım Güzel Olmuş Fazla Söze Gerek Yok....
Güzel olmuşta sonuncusu ne yalan söyleyim dandik olmuş
Çok güzel olmuş paylaşımın için teşekkürler...
sağolun arkadaşlar isterseniz bana resim yollayın böyle şeyler yapabilirim
CoCoRiCofena degil (;Seni görelim...
2 resimde bazit bir renk ayarlaması yapmışsın. 3. de oynama olduğu daha belirgin. 4 sorma gitsin :))
Ama olsun, bu şekilde çalışmalara devam et. Alışkanlık kazan, photoshop bilmek kullanmak sana iş kapası açabilir. Tabi yeterli seviyeye ulaşabilirsen.
Sana tavsiyem renk konusunda, siyah-beyaz bir fotoğrafı renklendirme yap derim. Orada saçlardan tutta herşeye kadar renkelendirme ayrı ayrı olacağından daha iyi bir çalışma gerektirecek. Senin içindaha iyi bir proje olur.Tavsiyem bu!
renk değişimlerinde izler kalmış arkadaşım
ben 4 yıllık pir photoshop cuyum biraz ince ayrıntılara dikkat ederimm ama genede güzel olmuşş
KorsanNetTeamGüzel olmuşsa, o sağ omuzunda biraz tuhaflık var. Orayı ya atladın ya da yapamadın :))öyle deme ben photoshop'u kendim öğrendim başkasının yardımı olmadan bu benim hiç uğraşmadığım bir foto diğerlerini burada gösteremiyorum izinsizYok yinede iyisiniz, bunları yapamayanlar da var!
Aynen bende herşeyi kendim öğrendim, bi arkadaşım bir kızı seviyodu ancak kız yüz vermiyodu ona. Ceptten gizli fotosunu çekti geldi bana, bizi yanyana koy, sarılıyormuşuz gibi yap dedi sen anlarsın dedi o işten, bende Photoshop la yapılabileceğini biliyordum ama program daha önce hiç kullanmamıştım.
Bir kaç gece kurcaladım, zaten Türkçeydi elimdeki, amatörce bişey yaptım, arkadaş güzel oldu dedi. Daha sonra üzerinde bayağı bi uğraştım ve onları Mısırda bir yerde ikisi biribirine sarılıyormuş gibi gösterdim. Yanlarında başka insanlar vardı, gölgeler tam ortama uydurdum.
Resim cep ile çekildiğinden kalitesizdi onunlada fazlaca uğraştım. Sonunda oldukça güzel bişey çıktı ortaya. Fotoğrafçıdan çıkardık.3 tane. Birini ben aldım. Diğerini arkadaşım. Sonuncusunu ise gitti kıza verdi. Kız az kalsın mahkemeye veriyordu beni. Neyse sonuçta güzel bi çalışma olmuştu. Ondan sonra işte photoshopla uğraşmaya devam ettim. O resimi gösteremiyorum size, başıma iş açmak istemem. :))
KorsanNetTeamAynen bende herşeyi kendim öğrendim, bi arkadaşım bir kızı seviyodu ancak kız yüz vermiyodu ona. Ceptten gizli fotosunu çekti geldi bana, bizi yanyana koy, sarılıyormuşuz gibi yap dedi sen anlarsın dedi o işten, bende Photoshop la yapılabileceğini biliyordum ama program daha önce hiç kullanmamıştım.var inanmassın bende ilk aynen hemde harfiylen seninki gibi başladım bu programaBir kaç gece kurcaladım, zaten Türkçeydi elimdeki, amatörce bişey yaptım, arkadaş güzel oldu dedi. Daha sonra üzerinde bayağı bi uğraştım ve onları Mısırda bir yerde ikisi biribirine sarılıyormuş gibi gösterdim. Yanlarında başka insanlar vardı, gölgeler tam ortama uydurdum.
Resim cep ile çekildiğinden kalitesizdi onunlada fazlaca uğraştım. Sonunda oldukça güzel bişey çıktı ortaya. Fotoğrafçıdan çıkardık.3 tane. Birini ben aldım. Diğerini arkadaşım. Sonuncusunu ise gitti kıza verdi. Kız az kalsın mahkemeye veriyordu beni. Neyse sonuçta güzel bi çalışma olmuştu. Ondan sonra işte photoshopla uğraşmaya devam ettim. O resimi gösteremiyorum size, başıma iş açmak istemem. :))
şimdi bir fotoğrafcının yanında bu işi yapıyorum
çok aşırı basit şeyler bunlar...
hiçbir anlamı yok.
httbçok aşırı basit şeyler bunlar...Konudan bir ay geçti hoşgeldin..hiçbir anlamı yok.
Madem basit şeyler şimdide seni görelim