Merhaba Arkadaşlar Daha Öncede Bir Sistem Yapmıştım.Ama Vazgeçtim Almaktan Biraz Daha Üstüne Koydum Ve Aşagıdaki Sistemi Topladım Yorumlarınız Bekliyorum.
İşte Yeni Sistemim
ekran kartı cok pahalı performansına göre dostum 558 tl 100 tl daha ucuz sapphire hd 6870 alabilirsin kafa kafaya oyun performansları var fiyatı hd 6870 in 430 tl
Çok güzel olmuş hayırlı olsun :) oyun test ettinmi?
Siparişi Verdim. 2 güne elimde olur.Hdd ve monitörüm vardı o yüzden eklemedim Hd6870 le gtx560 arasında fark bence büyük physx teknoloji sebebiyle nvidia tercih ettim yorumlarınız için teşekkürler.ram konusuna gelince kingston cl7 1333 ram vardı da kalmamış stokta ondan alıcaktım da yoktu :)
Fx-4100 12mb önbellekli ama burda 8mb yazıyo heralde yanlışlık olmuş neyse fx-4100 vatanda 280 tl ydi neden burdan pahalıya aldın ki.neyse artık siparişi vermişssin h.o ben bu işlemciyi cok merak ediyorum şuan yeni sistem toplayacak olsam bu işlemciyi alırdım çünkü phenom II x4 965 ile fx-4100 hangisinin iyi oldugnu merak ediyorum ne kadar araştırdıysam da yeterli sonuçlar elde edemedim sen inş sistemi toplayınca burda bize işlemcini performansı hakkında bilgi verirsen cok iyi olur.
Ekran kartı pahalı değil normalde o kadar 558 tl değil
http://www.vatanbilgisayar.com/E ... ils.aspx?I_ID=55975
guzel sistem hayirli olsun ama sanki biraz pahali gibi.100tl daha indirimli alsan ramler 8gb olurdu enazindan.
Teşekkürler x6 ya gerek yok anakart iyi olsunda ilerde upgrade yaparken sorun çıkmasın.Vatandan alışveriş yapmam bir olaydan dolayı o yüzden teknobiyotigi tercih ettim
anakarta ve guc kaynagina yatircagin parayi islemciye yatirsaydin daha guzel olurdu mesela fx 6100 alsaydin.anakart yuksek islemci dusukneyse hayirlisi olsun.UD3 serisi anakart almış daha ne düşürecek 990FXA chipset seçimi doğru yanlış hatırlamıyorsam x16x16 pcıe desteği var, ayrıca auto O.C teknolojisi bu chipsette daha güvenilir.
Anakart Seçimi doğru, Tek yerde takıldım HD 6870 senin için daha iyi olabilirdi daha ucuz ve oyunlardaki FPS farkları 0, Benchmark puanları daha yüksek.