Arkadaşlar sizden bi oyunun ''adını'' isteyeceğim.Sims türü bi oyundu.2-3 sene önce oynuyordum cd çizildi bozuldu attım gitti.Ama şimdi içimde o oyunu oynama isteği yeşerdi.Ama adı bi türlü aklıma gelmiyor.Nolur bi yardım edin.Sims türü gibi hayat similasyonu..Oyunu sadece bi apartmanın dairesinin içerisinde oynuyorduk.O insanlara yukardan bakıyoruz sims te olduğu gibi.Odalara dolap,tv,masa,koltuk,saksı,halı,spor eşyaları vb şeyler yerleştirebiliyorduk.Oyunda +18 bişi yoktu.Eğer bişi yapcaklarsa dolabın içine giriyorlardı.İnsanlar masaya oturup çalışıyorlardı.Yanlış hatırlamıyosam oyun bölüm bölümdü yani bi bölümü bitirince diğerine geçiyorduk ama bölüm bölüm olmayabilir.Oyun ilk başladığında bi apartmanın en üst katında başlıyordu.Dairenin her tarafını göremiyorduk bi bölümünde inşaat türü bişey vardı.Adamın tualeti gelince saksıya yaptırabiliyorduk.En önemlisi ise oyun türkçeydi.Ama adı türkçe değildi.Oyundan hatırladıklarım sadece bunlar baya bi araştırma yaptım ama bulamadım.Belki içinizde bileniniz vardır..Ne olur bi yardımcı olun..Şimdiden bulana bulamayana çok teşekkür ediyorum...
İstek oyun..Ne olur bi yardım edin :(:(
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
65 mesaj
Son Düzenleme: CrocodilS ~ 25 Temmuz 2010 15:37
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
Oyunun sadece adını istemediğini nereden biliyorsunuz ki? Oyunun linkini verin falan dememiş sonuçta, hangi oyundu bu demiş.
OP Üye
65 mesaj
Yok kartal6735 kardeş linklerini istemiyorum Tuncabozkurt arkadaşımın dediği gibi sadece oyunun adını istiyorum.
dostum adam niye silinsin veya cevabı weren her kimse,adam ne crack istiyor ne bişi sacmalamayın nolur..
biraderim sende gamespot ve ign sitelerine bak oradaki oyunlar kısmında aramanı daralt bi bak bakalım belki çıkar.sims'in kategorisine bak orada ne olarak geciyorsa o sekilde bir arat tüm oyunları belki şansa cıkar.ben oynamadım..ama benzer tarz da tycoon lar var..mesela hospital tycoon hastane falan kuruyoruz hastalar vs geliyor veya rollercoaster tycoon gibi.