arkadaşlar merhaba
hiç tanımadığım adreslerden (yerli yabancı) mail almaktayım. zararlı içekrikli olmayan daha çok reklam , haber ve tanıtım içerikli mailler. live mail ve xp pro kullanıyorum. bu mailleri sil ve engelle ile siliyorum ancak gelmeye devam ediyor. buna engel olan bir proğram yada başka bir yol varmı. ilginize şimdiden teşekkürler.
istenmeyen mailler
"Msn Cleaner" msni trojanlardan korur demişsin kendisinde trojan var bu programın kylie
yere indirmiyorum bilgisayara indiriyorum arkadaşım! ve viruslu verdğin
dosya yani kusura bakma avira öyle söylüyor
arkadaşım virüslü ise o zaman kendi sitesinden indir.ben burada verdiğim her programı önce indirip kendi bilgisayarımda kuraramam değilmi buna ne benim hdd ne de zamanım yeter.
bu programı öncedende foruma bir iki defa verdim senden başka virüslü diyen çıkmadı bence sen Avirayı kaldırıp bir daha kur.
arkadaşım. tartışmak istemiyorum. seni kırmak istemiyorum. ama dalgaya alır tarzda avirayı kaldırıp bidaha kur falan deme bana karşında salak yok senin. ya sende antivirusunun ayarlarını iyi yap yada mümkün olduğu kadar güvenirliğinden emin olmadığın programları forumda paylaşma arkadaşım.. yardım edecem diye viruslu dosya veriyorsun çünkü ve hala linki kaldırmamakta ısrar ediyorsun.
Hotmail'in seçeneklerinden engelleyebilirsin. Hotmail'e girip sağ üstte seçeneklere gir. Ezberimde olmadığı için daha yardımcı olamıcam ama ben bir çok mesajı engelledim. Seçeneklerden EN UZUN olan linke tıkıcan. Aklımda böyle tutuyom :)