Tebrikler Türkiye!
İsviçre - Türkiye: 1 - 2
- 1
- 2
helallllllllll beee valla helal olsun ins dıger maclardada basarılı oluruz .yupppiiiiiiiiiiiiiii heyooooooooooo EN BUYUK TURKIYE
ilkyarı tamamlandı isviçre 1 türkiyem 0
işteeeee 1-1 muahahaah:D:D:D
nihahahhaha 2-1 ardaaa işte budur kafayı gözü yardık ama alcaz bu maçı:D.D
ve aldık olay budur ahahahahha
Çok güzel maçtı. Kanımızıda döktük terimizi de... Sonuçta maç bizim oldu
helal OLSUN TESEKKURLER TÜRKİYE
Onur BabaOhh be Arda=Hakan Şükür...Arda gerçekten çok güzel oynadı. Volkanıda unutmamak lazım. Kaleyi iyi korudu.Son Düzenleme: E.D. ~ 11 Haziran 2008 23:54
oh oh ohhhhhh iddaam tuttu ohh ohhh yuppiii
TÜRKİYE:2 TÜRKİYE:1
ÜÇ GOLDE TÜRKLERDEN GELDİ.
HELAL OLSUN SİZE ÇOCUKLAR KENDİNİZİ AFFETTİRDİNİZ...
bu maçı almak çok güzel oldu gerçekten ama kabul etmek gerekirki hiçde güzel bir oyun sergileyemiyoruz,böyle kaliteli bir kadroyla...
Tebrikler Türkiyem...
Bu arada çeklerle vberabere kalırsak gruptan çıkacak 2.takım penaltı atışları sonucu belli oluyor...
Tebrikler güzel bir maç izlettiniz bizlere...
Ama şunu söyleyeyim Fatih Terim kadro kuramıyor !
-Ve şunuda söylemeden geçemicem :)
Portekiz maçına 2-0 yenileceğiz dedim tuttu,İsviçre maçını 2-1 yenceğiz dedim tuttu ve şimdide Çeklere 1-0 yenileceğiz diyorum.
İnşallah yeneriz ama tahminlerim bunlar.
samet1986Tebrikler Türkiyem...Malesef öyle değil. Berabere kalırsa, 2006 Avrupa kupası sonuçlarına bakacaklar. Orda da Çek'ler avantajlı ve onlar çıkacak. Yani beraberlik bizim için bir seçenek değil.Bu arada çeklerle vberabere kalırsak gruptan çıkacak 2.takım penaltı atışları sonucu belli oluyor...
ya öyle bişey yokmuş radyoda dinledim. beraberlik şansımız yokmuş onlarında yokmuş. penaltılara kalıyomuş beraberlik durumunda....
57mmya öyle bişey yokmuş radyoda dinledim. beraberlik şansımız yokmuş onlarında yokmuş. penaltılara kalıyomuş beraberlik durumunda....Penaltı v.s. vb şekilde değiller.Fifa averaj aynı ve ikili averajda taraflardan birinin üstünlüğü yoksa takımların dünya sıralamasına göre gruplardan çıkyormuş.Burada galiba çekler bizi geçiyor.
herkes arda yı konuşuyor ama maçı fitilleyen semih şentürk'ü de unutmamak lazım
tebrikler TÜRKİYE tebrikler A MİLLİLER
Selçuk İslamoğluMalesef öyle değil. Berabere kalırsa, 2006 Avrupa kupası sonuçlarına bakacaklar. Orda da Çek'ler avantajlı ve onlar çıkacak. Yani beraberlik bizim için bir seçenek değil.ewet selçuk abi yanılıyorsun haberlerde dinledim direk penaltılara kalıyormuş
- 1
- 2