selam arkadaşlar;
bu siteyi çok sevdiğim bir arkadaşım önerdi.benim küçük bir dükkanım var.ben aldığım ürünlerin alış fiyatını,toptan ve perakende satış fiyatını kaydedebileceğim ücretsiz bir program arıyorum.o kadar aradım ama bulamadım.acaba yardımcı olabilir misiniz?
işyerim için ücretsiz yazılım
bilen birisi varsa yardım edebilir mi acaba?
rica ediyorum!!!
I-Mağaza Programı- Web Tabanlı: ForSale
http://www.netadam.net/nm-Perake ... Program%C4%B1-cp-50
II-Nokta Perakende Satis Programi 1.09-9
Boyut : 57 Mb
Kullanım izni : 50 Kullanim
Dil : Türkçe
Platform : Windows (Tümü)
Nokta Perakende Satis Programi ileStok, Cari, Irsaliye, Fatura, Banka, Pos Takibi, Kasa islemlerinizinyani sira detayli raporlama yabilirsinsinsin.
Programin Özellikleri :
1. Kolay kullanılabilirsinsin, anlasilabilirsinsin ekran tasarimlari, hizli ögrenim imkani :Program kullanici dostu olarak tasarlanmis, kisa zamanda az emekle çokislem yapilacak sekilde ekranlar tasarlanmistir. Karmasadan mümkünoldugunca uzak durulmaya çalisilmistir.
2. Hizli veri girisi : Islemler tek bir ekrandan bütünbölümlere ulasilabilecek bir yapida ndigindan ayni anda tek islemlebirçok is yapilabilmektedir (Örnegin : Bir perakende satis yapankasiyer satisi yapip bunun bir kismini pesin tahsil edip kalaniniherhangi bir banka posundan çektigini varsayarsak, tek islemle öncenakit alinan bedeli kasaya girdi olarak, kalan bedeli komisyon tutarihesaplanarak bankaya hakedis, komisyon olarak kaydi yapilabilmekte,buradaki islem 1 snden daha az bir zaman alacaktadir).
3. Genis raporlama destegi : Programin her asamasindagenis rapor destegi sunulmustur, kurum yöneticileri kendi raporekranlarindan isletmesinin anlik durumu hakkinda her türlü veriye rahatulasabilmekte, raporlama alabilmektedir (Örn: Gün ortasindasirketimizden ne kadar pos çekilmis buradaki poslarin banka dagilimlarinedir, ne, hangi hesaba, hangi gün, ne kadar para geçecegi, ne komisyonkesildigi alinabilmekte).
4. Çoklu kullanılabilirsinsin destegi : Program hem tek kullanici hem de çoklu kullanılabilirsinsin için lisans bedeli karsiliginda açilabilmektedir.
5. Bankalarda yasanacak para kayip ihtimallerini ortadan kaldirma :Sistem islemeye basladiginda artik hangi bankanizda hangi harekettenhangi tarihte ne kadar paraniz oldugunu kurusuna kadar, sizin bankaylayapmis oldugunuz oranlar nispetinde hesaplanip raporlanabildigi içinherhangi bir kaçak söz konusu olmamaktadir. Bu durumda isletme sahibinibankayla karsi karsiya kalacaktan kurtarmaktadir.
6. Isletmenin ihtiyaci olan islerin basit, kullanılabilirsinsini basit çözülmesi :Sistem islemeye basladiginda isletmenin sadece banka isleri degil başkaislemleri de hizli, basit kullanılabilirsinsinla lenmektedir (ÖrneginStoklarin düzgün tutulmasi, maksimum minimum stok seviyelerinin takibi,stok seviyesi testü, cari hesaplarin takibi, banka taksitli, firmataksitli satislar yapabilme, takibinin yapilmasi, günlük kasanintutulabilmesi, fatura irsaliye proforma fatura, perakende satisyapilabilmesi).
Programin Baslica Modülleri :
1. Kurum Tanimlari
2. Personel Tanimlari
3. Stok Takip Modülü
4. Cari Hesap Modülü
5. Kasa Modülü
6. Banka, Pos Modülü
7. Perakende Satis Modülü
8. Proforma Fatura, Fatura, Irsaliye Modülleri
9. Liste, Raporlama Modülü
10. Sistem Araçlari (Yedekleme Geri Alma, Bakim vs.) Modülü
Not: Programin daha güncel 1.09-9 sürümüne güncelleme dosyasini indirebilirsin. 57 MB büyüklügündeki 1.09 sürümünü yüklediktensonra buradaki sürümü çalistirabilirsinsinsin. Yeni sürümünçalisabilmesi için indirilen rar dosyasi içerisin deki exeyi uygulamainkurulu oldugu klasöre kopyalamaniz yeterlidir. Programa buradakisürümle yanında Liste, Raporlar bölümüne FIFO analiz kar zarar analizi,başka birçok rapor eklendi. Yazar Kasa modüllerinin yüklenebilmesi içindüzenlemeler yapildi. Liste, raporlar daha hizli hale getirildi. Barkodmodülüne ait yepyeni düzenlemelerin aktarilabilmesi saglandi.
http://www.inndir.com/Nokta_Pera ... m%C4%B1-40919p.html
III- http://www.datacozum.com/