razgirzBöyle bir olayı ancak böyle kişiler böyle bir şey yapar. Allah, Müslümanlarında, Hrıstiyanlarında tanrısıdır. Diğer kitaplı dinlerinde. Rahmet dilesek nasıl yanlış olur ya? Sonuçta onu "O" yaratmadı mı? Toprağı bol olsun da diyemeyecez, ha? Senin yaptığın dini bakımdan ırkçılıktır.Uzatmayın! Bu yorumun üzerine aynı tartışmayı devam ettiren hangi üye olursa olsun mesajı silinecektir, bu uyarımı dikkate alırsanız sevinirim!
İtalyan tenor Pavarotti yaşamını yitirdi
- 1
- 2
Soul_Reaver, teşekkürler.
Arkadaşlar, konu din vs ile ilgili bir konu değil. Ünlü bir tenorun ölümü ile ilgili. Lütfen yorumlarınızı konu ile ilgili yazın.
arkadaşlar dün değerli bir devlet adamını kaybettik.. Atatürk'ün silah arkadaşı İsmet İnönü'nün oğlu Prof. Dr. Erdal İnönü kanser tedavisi gördüğü ABD'nin Houston kentinde yaşamını yitirdi. Türk siyasetinin gelmiş geçmiş politikacılarından en dürüst insanını kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşıyorum. hem siyaset hemde bilim adamı kendine has çizgisi ve üslubu, ilkeli ve dürüst siyaset anlayışı, esprili kişiliği ve alçakgönüllülüğüyle her zaman örnek bir kişilikti. Allah rahmet eylesin.. pavarottiye bu kadar önem vermiştiniz ama bu durumdan haberiniz bile olmadı sanırım diye yeni konu açmak yerine buraya yazmak istedim. birde, konu dışı bölümünde bu günlerde çok makara tukara yapıyorsunuz, arka arkaya gereksiz konular açıyorsunuz değerli vaktinizi boşa harcamamanız gerektiğinin biraz farkına varın bence
allah rahmet eğlesin nur içinde yatsın :(
abi niye öyle diyorsun kimse komik paylaşımm yapmasınmı?
bu arada allah rahmet eylesin
kim ne derse desin ben elvis32 tarafındanım sonucta bu dünyada herkes insan ölenlerin arkdasından ALLAH RAHMET EYLESİN demek bizim görevimizdir..
yakuza_abi niye öyle diyorsun kimse komik paylaşımm yapmasınmı?soğuk muhabbetleri ve kalitesiz esprileri konu dışına açmanın faydası olmadığını düşünüyorum
jeomaniakatılıyorum bravoyakuza_abi niye öyle diyorsun kimse komik paylaşımm yapmasınmı?soğuk muhabbetleri ve kalitesiz esprileri konu dışına açmanın faydası olmadığını düşünü
- 1
- 2