iTunes yükleme sorunu

NoteBook
13-07-2012, 23:04   |  #1  
NoteBook avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
658 mesaj

merhaba,

win vista (32 bit) yüklü bir laptopa iTunes yüklemeye çalışıyorum ama henüz başaramadım (:

- iTunes kurulum dosyasının 32 bit ve 64 bit sürümünü ayrı ayrı denedim ama sonuç aynı.

- her kurulum denemesi sonrası regedit bölümünden kurulum sonrası kalanları temizledim ve yeniden denedim ama sonuç aynı.

- kurulum dosyasının uyumluluk bölümünü diğer işletim seçenekleri ile çalıştırmayı denedim ( ki win vista seçeneği yok ) ama sonuç aynı.

- kurulum dosyasını yönetici olarak çalıştırıp denedim ama sonuç aynı.

- windows ayıklama ve hata düzeltme işlemi yaptım ama sonuç aynı.

- diğer internet sitelerinde bir çok makale okudum konu ile ilgili ama bir sonuç bulamadım.

var mıdır bir fikri olan (:

NOT : win vista'dan nefret ediyorum (:

CasLoW
14-07-2012, 14:06   |  #2  
CasLoW avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
161 mesaj

Windows 7'ye yada 8'e geçersen sorun çözülecektir.Benim tavsiyem 7'ye geçmen.

Eğer işletim sistemi değiştiremiyorsan Ccleaner'dan kayıt girdilerini temizle.Biraz daha ayrıntılı anlatabilir misin?Neler yaptığını yazmışsın fakat neden yaptığını yazmamışsın.Hata mı alıyorsun,yoksa uyumluluk sorunu mu yaşıyorsun?

CasLoW bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
mustafa2116
15-07-2012, 00:38   |  #3  
mustafa2116 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 64
3,012 mesaj
Alıntı: CasLoW  
Windows 7'ye yada 8'e geçersen sorun çözülecektir.Benim tavsiyem 7'ye geçmen.

Eğer işletim sistemi değiştiremiyorsan Ccleaner'dan kayıt girdilerini temizle.Biraz daha ayrıntılı anlatabilir misin?Neler yaptığını yazmışsın fakat neden yaptığını yazmamışsın.Hata mı alıyorsun,yoksa uyumluluk sorunu mu yaşıyorsun?

kafadan  sallama cevap vermeyin..

başlangıçta apple uygulamları yer alır onlar başlangıçta olmalı yani hizmetlerdeki apple uygulamları devrede olduğunda çalışıyor bu melet bendede aynı sorun vardı..

mustafa2116 bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
NoteBook
21-07-2012, 01:18   |  #4  
NoteBook avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
658 mesaj

Cevaplarınız için teşekkür ederim (:

Benim sorunum daha da büyük sanırım (:

Kurulum dosayasını ilk çalıştırdığımda alan gereksinimleri hesaplama aşamasından sonra hoşgeldiniz bölümüne geçiyor ve burada Sonraki sayfaya geçip gelen sayfada da Yükle deyince gelen hata sayfasında aşağıdakiler yazıyor:

'.. Yükleyici, iTunes ayarlanamadan hatalarla karşılaştı.

Yükleme sırasında hatalar oluştu.Sisteminiz değiştirilemedi.

Lütfen yükleyiciyi yeniden çalıştırın veya çıkmak için Bitir'i tıklayın..'

NOT : '..başlangıçta apple uygulamları yer alır onlar başlangıçta olmalı yani hizmetlerdeki apple uygulamları devrede olduğunda çalışıyor..' demişsiniz ancak hizmetler bölümünde apple ile ilgili herhangi bir şey yok.

Son Düzenleme: NoteBook ~ 22 Temmuz 2012 01:07