Arkadaşlar en son 2002 yılında 256 mb ram, 128 mb ekran kartı, Windows XP 2.80 GHz işlemcili bir bilgisayar almıştım. O zamanlar tunç diye bir arkadaşım yardımcı oldu ve toplama olarak 1.300 liraya tamamladık. Bilgisayar o zamana göre güzeldi ve işimi görüyodu fakat daha sonradan 2005 de üniversite için halamın yanına gittim ve orda kaldığım için pc ile ilgilenemedim daha sonradan geçen sene döndüğümde pc yi yavaşlamış buldum ben yokken kardeşim kullanıyodu bi format attırdım pek değişen bişey olmadı çok yavaş çalışıyodu ve monitörden rahatsız etcek bir düzeyse ses geliyodu. Haliyle tabi şimdiye kadar bilgisayarın eskimesi normal 8 sene oldu fakat bilgisayarı yenilemek istiyorum ama şimdiki bilgisayarlar nasıl pek bi fikrim yok kaç ram, ekran kartı kaç, işlemci ne, sürüm ne?? hiçbir fikrim yok..!
Kısacası bana burdan yardımcı olursanız kaç ram olmalı, ne kadar ekran kartı olmalı, işlemcisi ne olmalı, gibisinden yardım ederseniz veya bi pc nin ismini vererek yardımcı olursanız sevinirim. (YALNIZ dediğim gibi aslında tam donanımlı iyi bi pc yi tanımlarsanız çok sevinirim toplama ile uğraşmak istemiyorum) Fiyatı 2500 TL yi geçmesin.. (YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MİNNETTAR OLURUM)