günümüzde artık korku filmlerini izledigimizde korkmaktan çok midemiz bulanıyor en azından kendi adıma öyle
fazla kanlı olmayan ve gizem esrarengiz olayların oldugu bir film önericek varmi?
artık izleye izleye filmin başından direk konusunu çıkartabiliyoruz ama gerçek bir konusu olan heyecanla sonunu beklicemiz çok az film var mesela sana law abiden citizeni tavsiye ederim güzel bir film.sherlock holmes2 killer elite transformers2 yani izledikten sonra geçen zamana açımamak lazım deydi be diyebilmeliyiz :)
korsan içerik paylaşmayın!
Megan Foxun filmini izledim vasatın altında bir film yapmışlar ama Megan Fox hayranıysanız mükemmel bir film gibi geliyor onun için Megan Fox hayranı olmayanlar izlemesin zaman kaybı :D redblackı dogmamış ve ayini izledim 1048 numarayı izlemeye başlıyorum şimdi
1048 numarayı izledim Korkudan çok psikolojik bir film ama sonuna kadar izlettiriyor
Tekno_Loji
aralarında House of Wax daha iyi gibi digerleri fazla kanlı gibi geldi bana :)
Collectorı yarın izleyecegim:)
Paranormal Activity hicbir maliyet harcanmadan yapılmış bir film o film nasıl tuttu bu kadar anlamadım zaten
bizde çekeriz heralde amatör kamerayla
İyi bir korku filmi bulmak zor. Korku filmi fazla izlemem ama heyecanlı bir şeyler ararsan Paranormal Activity'i izleyebilirsin. O kadar güzel değil ama yine de heyecan var bazı yerlerinde. Gerçi üç filmde de mantık aynı olduğundan (geceler ilerledikçe daha fazla şey olması) kabak tadı veriyor. İzlemediysen de fazla bir şey bekleme yine de, fazla abartılan bir film aslında :)
Resident Evil serisini izleyebilirsin çok beğenmişimdir konusu zombiler.
Korku filmi değil ama Never Back Down filmini izleyebilirsin çok sevdiğim bir filmdir.
Veya benim en çok beğendim korku filmlerinden Haniball filmini izleyebilirsin.
Belki izlemişidir hatırlamıyorum ama izlerim
Ama ben o sarkısını fazla sevmiyorum