Arkadaşım donanım konusunda fazla yorum yapamayacağım ama Intel alma AMD al çünkü overclock yapmak istiyormuşsun.2 GB ram yeterli.INTEL AMD'ye göre çok ısınıyor.Birde bence sisteminde su soğutma olsun.Antivirüs olarak Kaspersky personal pro,Firewall olarak;Zonealarm pro.Spyaware içinde;Ad-aware ve spybot search&destroy kullan.Hadi kolay gelsin.
İyi bir oyun PC si + ..
- 1
- 2
ganzolistSenin boş konuşmaktan başka yorulmanı sağlayacak bir iş yaptığını görmedim zaten bu topicte. Ayrıca orada yazdığım gibi arkadaş OC'tan anlıyor ama parça konusunda egemengiga gördüğüm kadarıyla çok daha iyi, bu yüzden ona soruyorum..infinibleu* Arkadaşlar son dakika haberi vermek istiyorum, fiyat 4000 TYL ve üzerine çıktı - bi arkadaşla paraları birleştirdik ve amacımız süper bir bilgisayar yapmak bizi 3 sene kadar götürmesini sağlamak. Hadi egemen iş başına :) Sizi de yoruyorum ama bu sefer OC'a uygun bir PC de olabilir. OC'tan iyi anlayan bir ark. da var o bize yardımcı olucak ama parça konusunda egemenden iyisi yok :P (biraz yağ çekelim de iyi bişiler yazsın di mi :))ya bırak kardeşim yok paraları birleştirmişte yok overclokdan anlayan arkadaş vardaEkleme: Hadi egemen masraftan kaçınma..
![]()
bizimle dalgamı geçiyorsun
sen sadece bize sorarakmı 4000 ytl bilgisayara vereceksin
overclock dan anlayan arkadaşın varsa pc parçalarındanda anlar obizi inşallah öylesine yormuyosundur.
Dalga geçtiğim yok
@ CU_GSdediğin AMD Athlon FX-60'nin fiyatı sanırım 1000$ falan :)
-> Fiyat ve Satış Durumu
AMD Athlon 64 FX-60 çift çekirdekli işlemci dünya çapında piyasaya sürüldü. AMD Athlon 64 FX-60 çift çekirdekli işlemcinin 1000 adet için sipariş fiyatı 1031 dolar olarak belirlendi. Fiyat ayrıntıları için www.amd.com/pricing adresini ziyaret edebilirsiniz.
Yardımcı olana da omayana da tşk.ler .. başka bi sorum kalmadı yorulmayın artık!
Son Düzenleme: infinibleu ~ 31 Mart 2006 18:26
Sen madem 4000 YTL bütçem var deyince,
Ben de 1000er ytl ayırdım her donanıma..
Kabataslak olarak, 1000 Ytl işlemci,1000YTL ekrankartı,1000Ytl ses kartı ve sitemi,1000 Ytl anakart ram monitör, vesaire şeklinde..
Bu donanımların çoğunu da Türkiye`de bulmanın zor ve imkansıza yakın olduğunu da biliyordum..
İyi bir PC dediğin için "yüksekten uçalım" demiştim zaten..:))
Ya ortak bilgisyar nasıl olur.İnşallah yarın bi problem cıkmaz.Bana cok sacma geldi.
infinibleuganzolistiyi demogoji yapıyorsun.Senin boş konuşmaktan başka yorulmanı sağlayacak bir iş yaptığını görmedim zaten bu topicte. Ayrıca orada yazdığım gibi arkadaş OC'tan anlıyor ama parça konusunda egemengiga gördüğüm kadarıyla çok daha iyi, bu yüzden ona soruyorum..infinibleu* Arkadaşlar son dakika haberi vermek istiyorum, fiyat 4000 TYL ve üzerine çıktı - bi arkadaşla paraları birleştirdik ve amacımız süper bir bilgisayar yapmak bizi 3 sene kadar götürmesini sağlamak. Hadi egemen iş başına :) Sizi de yoruyorum ama bu sefer OC'a uygun bir PC de olabilir. OC'tan iyi anlayan bir ark. da var o bize yardımcı olucak ama parça konusunda egemenden iyisi yok :P (biraz yağ çekelim de iyi bişiler yazsın di mi :))ya bırak kardeşim yok paraları birleştirmişte yok overclokdan anlayan arkadaş vardaEkleme: Hadi egemen masraftan kaçınma..
![]()
bizimle dalgamı geçiyorsun
sen sadece bize sorarakmı 4000 ytl bilgisayara vereceksin
overclock dan anlayan arkadaşın varsa pc parçalarındanda anlar obizi inşallah öylesine yormuyosundur.
Dalga geçtiğim yok
@ CU_GSdediğin AMD Athlon FX-60'nin fiyatı sanırım 1000$ falan :)
-> Fiyat ve Satış Durumu
AMD Athlon 64 FX-60 çift çekirdekli işlemci dünya çapında piyasaya sürüldü. AMD Athlon 64 FX-60 çift çekirdekli işlemcinin 1000 adet için sipariş fiyatı 1031 dolar olarak belirlendi. Fiyat ayrıntıları için www.amd.com/pricing adresini ziyaret edebilirsiniz.
Yardımcı olana da omayana da tşk.ler .. başka bi sorum kalmadı yorulmayın artık!
- 1
- 2