Arkadaşlar yaşım 19 Bilgisayar bölümünü geçen sene bitirdim.
Şu anda bir işe ihtiyacım var ; ben başkasının yanında çalışmak yerine kendi işimi kurmayı hedefliyorum bununla ilgilide kendimce çok güzel bir projem var ama hiç param yok bir kaynak arıyorum sizede danışmak istedim.
Teknolojik ürünler satabileceğim bir işyeri açma hedefim var.Ama bu işyeri bildiğiniz normal bir işyeri gibi değil aslında müşterinin bana gelmesi yerine ben onlara gitmeyi hedefliyorum.İş yerimi açtığımda hedeflediğim ürünler günlük yaşantıda işe yarayabilecek teknolojik aletler mesela , modülatör(çakmaklığa takılan mp3 çalar)onun yanında flash bellek , mp3 çalarlar , mp4 çalarlar , Bilisayar satışı , web tasarım , vs. vs. gibi.
Şimdi burda esas konu açtığım iş yerine bağlı 20 civarında bir çalışan kitlesiyle ürünlerin tanıtımını ve satışını % pay ile elemanlara yaptırmak.Örneğin bir modülatörün gelişi bana 10 TL ise bunu müşteriye 17 TL ye sattırıp 4 TL elemana 3 TL yide kar olarak hesaplıyorum.
20 tane elemanın günlük 2 modülatör saattığını var sayarsak bir günde 120 TL kazancım olur.
Bunun yanında işyerindede satışlar olacak ileriye yönelik Güvenlik Kamerası Alarm sistemleri işlerinede girmeyi düşünüyorum.13 yaşından belli sürekli çalışıyorum çeşitli işlerde çalıştım ve ticarette normal derecede tecrübem var Sizce ben bu işte başarılı olurmuyum arkadaşlar görüşleriniz neler.?
Birde esas konu bu işyerini açabilecek krediyi nerden bulabilirim Devletin bu konularda gençlere sağladığı krediler kaynaklar felan varmı.
Şimdi bana bazı arkadaşlar tepkide gösterebilir bu yaşta ne iş yeri felan diye belkide gülenler bile olabilir ama
Genç Bir girişimciyim ama bundan çekinmiyorum yaşıtlarım gibi baba parası yemektense kendi işimi kurmayı düşünüyorum bu bile büyük bir başarıdır öyle değilmi.
Yorumlarınızı bekliyorum iyi çalışmalar...